Kiszivárgott a OnePlus 7T Pro, képek és specifikációk is vannak!

0

A sima OnePlus 7T után a fejlettebb modell, vagyis a OnePlus 7T Pro is kiszivárgott, láthatunk róla renderelt képeket, és a specifikációk nagy része is kiderült.

A OnePlus 7T Pro dizájnját szokás szerint @OnLeaks leplezte le, aki korábban már számtalan alkalommal bizonyította hitelességét. Egyébként nem csak ez a készülék, hanem egy speciális változat, a OnePlus 7T Pro McLaren Edition is lebukott, egymás mellett látható a kettő az alábbi képeken. Utóbbi fekete színű lesz karbon mintával és némi narancssárga festéssel a keretnél.

Fontos kiemelni, hogy ezek még nem hivatalos sajtóképek, de a valódi méretek és dizájn alapján készültek, tehát már valószínűleg igen közel állnak a valósághoz. Mint látható, a dizájn nem változik sokat a OnePlus 7 Próhoz képest, marad a hajlított kijelző, a tripla hátlapi kamera és a pop-up szelfikamera.

Egy másik forrás a specifikációkat is megosztotta, ezek alapján úgy tűnik, hogy nem csak külsőleg, hanem egyéb szempontból sem hoz túl sok újítást a mobil.

Marad a 6,67 colos, QHD+ felbontású, 90 Hz-es AMOLED kijelző, ám processzorból Snapdragon 855 helyett már a 855+ verziót kapjuk. A mobil most is 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel érkezik alapesetben, és továbbbra is 48, 16 és 8 MP-es hátlapi szenzorok lesznek hátul, bár a kamera szoftvere állítólag javulni fog.

Ami még fejlődik, az az aksi, igaz, nem túl sokkal, 4000 mAh helyett állítólag 4085 mAh lesz a pontos kapacitás, illetve egy újabb gyorstöltést, a Wrap Charge 30T-t kapjuk.

Eddig tehát úgy néz ki, hogy a sima OnePlus 7T sokkal többet változik az elődjéhez képest, ott a processzor mellett a kijelző is sokat lép előre, és az aksi is nagyobb mértékben nő.

A OnePlus 7T modellek bemutatója szeptember 26-án várható, ám első körben valószínűleg csak Indiában jelennek meg a készülékek. Európában október közepétől lehet majd megvásárolni az újdonságokat.

Forrás: 91mobiles, Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid