Kiszivárgott renderképeken a Samsung Galaxy Tab S9+

0

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor jelennek meg a Samsung Galaxy Tab S9 táblagépek, de abban biztosak vagyunk, hogy már készül az új generáció a színfalak mögött, és valószínűleg ezúttal is több modellből fog állni. Ezek közül az egyik, a Galaxy Tab S9+ most renderelt képeken mutatja meg dizájnját.

A Samsung Galaxy Tab S9+ az itt látható képek alapján nem fog sokban eltérni az elődjétől. Ugyanúgy egy 12,4 hüvelykes kijelzővel lesz felszerelve, amelyen 2800 x 1752 pixel sorakozik majd. Megmarad a megjelenítőbe integrált ujjlenyomat-olvasó, a négy hangszóró, illetve a hátsó duál kamerakészlet is. A képeket publikáló forrás úgy tudja, hogy az S Pen továbbra is támogatott marad, a hátlapon pedig egy mágneses sáv szolgál majd a tárolására.

Akárcsak a tavalyi Galaxy Tab S8+, az új kiadás is kompatibilis lesz a 45 wattos gyorstöltőkkel, amelyek USB-C 3.2 porton keresztül juttatják majd az energiát a tablet belsejébe. A hátlapi kamerák egymástól elkülönítve, kör alakú kiemelkedésekbe kerülnek, ez a formatervi megoldás a Galaxy S23 készülékeket idézi.

A Samsung Galaxy Tab S9+ a renderek alapján kap egy második előlapi kamerát is, ami akkor lesz igazán hasznos, ha fektetve szeretnénk a táblagépet videótelefonálásra használni.

A részletes specifikációk egyelőre nem szivárogtak ki, de azért azt már most ki lehet találni, hogy a táblagép belsejében frissített lapkakészlet zakatol majd, ami esélyesen a Snapdragon 8 Gen 2 lesz. Sok újításra a chipen kívül nem érdemes számítani, de a korábbi szóbeszédekben szereplő IP67 minősítésnek megfelelő por- és vízállóságot jó eséllyel megkapja a készülék.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid