Kiszivárgott részletek a Samsung Galaxy Note 8-ról

0

Szerencsére a tavalyi fiaskó nem törte kedvét a dél-koreai vállalatnak, így idén is lesz Galaxy Note készülék, ami egészen pontosan a Note 8 nevet viseli majd.

Azt már valószínűleg mindannyian tudjátok, hogy a koreai óriásvállalat egy saját, mesterséges intelligenciával működő virtuális asszisztensen dolgozik, amelyet Bixby-re kereszteltek, és olyan jelenlegi megoldások ellen küldik harcba, mint a Cortana, a Siri vagy az Alexa. Eddig úgy volt ismeretes, hogy az újdonság a Galaxy S8 különlegessége lesz, de mint most kiderült, a Note 8 is megkapja majd a hangvezérlésű asszisztenst. Erre mondjuk azért lehetett számítani.

A másik érdekesség a kijelzőt érinti, aminek végre kiderült a felbontása. Ha hihetünk az új értesüléseknek, a telefon 4K megjelenítővel büszkélkedhet majd, ami egy igen komoly előrelépés lesz, különösen a virtuális valóság szempontjából. A Galaxy S8 esetében pedig minden bizonnyal még marad a QHD felbontás (és az erősen pixeles VR-élmény).

A hírek forrása úgy tudja, hogy a Galaxy Note 8-ról még több is ki fog derülni, miután a Samsung közzéteszi a Note 7 balesetekkel kapcsolatos jelentését, valamikor még e hónap vége felé. A pletyka szerint egyébként nem akkumulátorhibáról van szó, hanem egy elektronikus hardverelem tervezési hibájáról.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid