Kiszivárgott sajtóképeken a Samsung Galaxy Z Flip 6

0

A Samsung Galaxy Z Flip 6 a Galaxy Z Fold 6 társaságában debütál július 10-én, a gyártó következő Unpacked eseményén. A Párizsban megrendezésre kerülő bemutató igencsak zsúfolt lesz, hiszen a hajlítható mobilok mellett okosórák és a cég első okosgyűrűje is tiszteletét teszi. Most Evan Blass szivárogtatónak köszönhetően hivatalosnak tűnő promóciós képek kerültek napvilágra, amelyeken a Galaxy Z Flip 6 pózol.

Nyilván örömmel vesszük a meglepetéseket, de a Samsung Galaxy Z Flip 6 kapcsán már szinte minden fontosabb részlet kiszivárgott, és az egyik kevésbé jó hír az, hogy a mobil drágább lehet, mint elődje. Nagyjából 100 dolláros/eurós drágulásra számítunk.

A hardveres jellemzőket is kiszivárogtatták korábban: a mobil 6,7 hüvelykes, 2640 × 1080 pixel felbontású Dynamic AMOLED 2X hajlítható képernyővel lesz felszerelve, amely támogatni fogja a 120 Hz-es képfrissítési rátát. A külső részre pedig 3,4 colos, 748 × 720 pixel felbontású Super AMOLED panel kerül.

Az okostelefon burkolata alá Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy lapkakészletet szerelnek, amelyet 256 vagy 512 GB háttértár egészít ki a választott kiszereléstől függően. A Galaxy Z Flip 6 hátlapjára f/1,8 rekeszértékű, 50 megapixeles elsődleges kamera kerül, amelyet egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű modul támogat fényképek készítésekor. A főkamera az elődhöz képest nagyobb felbontású lesz, de az ultraszéles látószögű modul változatlannak tűnik.

Ha már állandóság, a 10 megapixeles szelfikamera is valószínűleg ugyanaz marad. Ami pedig a méreteket és a súlyt illeti, a Samsung Galaxy Z Flip 6 szinte teljesen azonos lesz az előző generációval. Mégis egy méretesebb, 4000 mAh kapacitású akkumulátor kerülhet az okostelefon burkolata alá.

Mindent összevetve, az új készülék csak egy szerényebb ráncfelvarrása lesz a Galaxy Z Flip 5-nek, egy nagyobb felbontású és vélhetően fejlettebb elsődleges kamerával és egy 8%-kal méretesebb akkumulátorral. A jelenlegi modell tulajdonosai valószínűleg erősen el fognak gondolkodni azon, hogy váltsanak-e vagy sem.

Forrás: AndroidCentral

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid