Végre szemből is megnézhetjük a Nothing CMF Phone 1-et

0

A Nothing égisze alá tartozó CMF márka július 8-án leplezi le hivatalosan a CMF Phone 1 okostelefont. A készülék hátlapi kialakítása a mobil egyik legérdekesebb vonása, ugyanakkor mégis örömteli, hogy végre szemből is megnézhetjük egy nemrég publikált fotón. Ráadásul ezen éppen a telefon névjegye látható, ami megerősít több korábbi értesülést is.

A középkategóriás okostelefon Nothing OS 2.6.0 rendszert futtat majd a megjelenésekor. A készülék meghajtásáról MediaTek Dimensity 7300 lapkakészlet gondoskodik 8 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral egyetemben – legalábbis az itt látható modellben. Az említett lapkakészlet egy 6,67 hüvelykes AMOLED megjelenítő takarásában végzi a dolgát, a működéséhez szükséges energiát pedig egy 5000 mAh kapacitású akkumulátorból nyeri.

A telefon hátlapjára 50 megapixeles elsődleges kamerát szerelnek, előlapjára, amelyet végre megtekinthetünk ezen a képen, pedig 16 megapixeles szelfikamera kerül. Ezeket a jellemzőket egyébként a Nothing már megerősítette korábbi kedvcsinálóiban, kivéve az akkumulátor kapacitását.

A gyártó nemrég újabb képanyagot publikált a telefon hátuljáról.

Azt már eddig is tudtuk, hogy lehet majd külön hátlapokat vásárolni a készülékhez, és ezek nem csupán díszítő jelleggel bírnak majd, hanem extra funkciókat adnak az okostelefon képességeihez. Az egyik például plusz akkumulátorkapacitást biztosít, a másikba pedig bele lehet tenni a bankkártyát.

Aztán van itt egy másik egy támasztóval – nincs is jobb, mint evés közben a telefonon sorozatot nézni, ugyebár. A mobil dobozában lesz egy SIM-eltávolító eszköz, és ennek a másik végére csavarhúzófej kerül, ezzel lehet majd a hátlapokat cserélni. A levehető hátoldal legalább négyféle színben lesz kapható: választhatunk fekete, kék, narancssárga és világoszöld opciók közül.

Sejtésünk szerint a Nothing CMF Phone 1 azok számára lesz vonzó választás, akik nem szeretnének egy vagyont fizetni egy okostelefonért, illetve akik személyre kívánják szabni a külsejét és funkcióit. Habár a moduláris mobilok koncepciója jelen állás szerint megbukott, ez a modell mégis valami hasonlót biztosíthat.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid