Kiszivárgott a Xiaomi 13 és 13 Pro európai árazása

0

Januárban a Xiaomi hivatalosan is bejelentette részvételét a barcelonai MWC kiállításon, illetve célzásokat tett arra, hogy valamilyen új hardvert is bemutat az expón. Konkrétan nem nevezték meg, hogy miről van szó, de a feltételezések szerint a Xiaomi 13 széria globális bejelentését tervezik a február 27. és március 2. között tartott eseményen. Nemrég az egyik bennfentes közzétette a készülékek várható árait, illetve néhány kapcsolódó érdekességet az okostelefonok forgalmazásával kapcsolatban.

@billbil_kun nevű szivárogtató szerint a Xiaomi 13 és a 13 Pro március 8-tól lesz elérhető Európában. A bennfentes szerint a gyártó előrendelési időszakot is indít majd az érdeklődők számára, bár azt még ő sem tudja, hogy ez mikor fog kezdődni. Ha az idei MWC-re vonatkozó kedvcsináló plakátból indulunk ki, akkor a Xiaomi 13 széria előrendelési periódusa csupán egy hétig fog tartani.

Az előrendelési időszak alatt a gyártó mindenféle kedvezményeket, ingyenes tartozékokat, vagy akár plusz készülékeket biztosít a vásárlók számára. Októberben például a Xiaomi 12T Pro mellé ajándékba adtak egy Redmi Pad táblagépet.

Az mondjuk kevésbé kecsegtető, hogy a szivárogtató szerint a Xiaomi 13 indulóára 999 euró lesz (~388 ezer Ft), az okostelefont fekete, fehér és zöld árnyalatokban lehet majd megvásárolni. A szóban forgó összegért cserébe egy 256 GB háttértárral szerelt modell kerülhet az érdeklődők birtokába, vagyis nagyjából 150 eurós drágulásra lehet számítani.

A Xiaomi 13 Pro fekete vagy fehér festéssel lesz kapható, szintén 256 GB-os belső tárhellyel, a mobilt 1299 euróért (~ 505 ezer Ft) fogják kínálni. Azt egyelőre a szivárogtató sem tudja, hogy kizárólag a 8/256 GB-os kiszerelést lehet majd a készülékekből megvásárolni, vagy érkezik a 12 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel szerelt változat is.

Forrás: NotebookCheck

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid