Február 10-én debütál a Realme 10 Pro 5G Coca-Cola kiadása

0

Újabb részletek kerültek napvilágra a Realme által gyártott Coca-Cola okostelefonról, ami lényegében egy egyedi kiadású Realme 10 Pro 5G lesz, és február 10-én fog megjelenni. Az mobilt Indiában dobják piacra, de foglalni már most is lehet a brand hivatalos indiai weboldalán.

A kólás mobil matt, kéttónusú hátlapot kap, ki nem találnátok, de fekete és piros színekkel, illetve ott lesz a hátoldalon a Coca-Cola márkajelzés is. A készülék elsődleges kameráit vörös színű körvonalakkal emelik majd ki. A Realme azt is felfedte, hogy az egyedi kiadású okostelefon mellé egyedi csomagolás jár, amelyben a témához passzoló kiegészítők lesznek.

A kólás mobil mellé adnak egy Realmeow Coca-Cola figurát, matricákat, egy egyedi SIM-tűt, illetve egy számozott kártyát, hogy a tulajdonos tudja, a limitált, 6000 darabos készletből mi a sorszáma annak a készüléknek, amit ő birtokol.

A külsőségeket leszámítva a készülék egy normál Realme 10 Pro 5G lesz. Az okostelefon Snapdragon 695 processzorral, 120 Hz-es, 6,72 hüvelykes, Full HD+ felbontású IPS LCD megjelenítővel, 108 megapixeles elsődleges kamerával, 33 wattos gyorstöltéssel táplálható 5000 mAh kapacitású teleppel, valamint Realme UI 4.0 felhasználói felülettel kiegészített Android 13 operációs rendszerrel rendelkezik.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy milyen áron tervezik értékesíteni a telefont, de valószínűleg ez a részlet is hamarosan kiderül. Mondjuk számunkra mindegy is, hiszen nem túl sok esély van rá, hogy Európába is eljut a különleges mobil.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid