Kiszivárgott a Xiaomi új mobiljainak listája, amik Európában is megjelennek

0

A Xiaomi igyekszik minél népszerűbbé válni Európában is, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a rengeteg új mobil, amit erre a piacra terveznek kiadni.

Kikerült egy EEC tanusítvány (Eurasian Economic Comisson), amiben a közeljövőben megjelenő Xiaomi mobilok vannak felsorolva, és ebben több érdekességet is találunk. A gyártó először a Mi 7-tel érkezik, méghozzá május 23-án. Ezután jöhet majd valamikor ennek egy olcsóbb verziója, a Mi 7 Lite, ami azért meglepő, mivel eddig nem volt rá példa, hogy a csúcsmobiljuk “könnyített” verzióját is kiadják.

Ott van még a listában a nemrég megjelent keret nélküli mobiljuk, a Mi MIX 2s, valamint az utód, a Xiaomi Mi Mix 3s is. A Mi szériából megtaláljuk még az S vonulatot is, amihez jön majd a Mi S1, Mi S2 és Mi S3 is.

A Redmi vonalon adják majd ki a legtöbb mobil, mint pl. a Redmi A1-et és Redmi A2-t, amiket a Redmi 5 utódjának szánnak. Ezen kívül még a Redmi Note 6, Redmi Note 6 Prime, Redmi Note 6A, Redmi Note 6A Prime, valamint a Redmi 6 Plus és a Redmi 6A megjelenésére is számíthatunk.

Az EEC tanusítvány egyébként 2023 végéig szól, ami azt jelenti, hogy nem minden telefon idén érkezik. A Redmi 6 készülékek például csak 2019 elejére várhatóak, a Mi Mix 3s pedig valamikor 2019 második negyedévében érkezhet.

Forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid