Kiszivárogtak a Galaxy A3 és A7 utódjainak a specifikációi

0

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a nagyjából egy éve bemutatott Galaxy A sorozat (A3, A5 és A7) hamarosan újabb tagokkal bővül. Mindhárom készülék megkapja a maga utódját, és ezekből kettő most teljes egészében ki is szivárgott.

A Galaxy A3 utódja SM-A310 modellszámmal érkezik, és a készülék most feltűnt a GFXBench tesztprogram adatbázisában, ami lerántotta a leplet a legfontosabb jellemzőkről.

SM-A310-leaked-specs

Az újdonság egy 4.7 inches, HD felbontású kijelzővel érkezik, és a négymagos, 64 bites Exynos 7580 fogja hajtani 1.5 GB RAM és 16 GB belső tárhely társaságában. A kamerák 13 és 5 megapixelesek lesznek, a futtatott rendszer pedig Android 5.1.1.

A Galaxy A7 utódja SM-A710 modellszámmal érkezhet, és szerencsére erről is kiderült szinte minden fontos részlet a népszerű tesztprogram jóvoltából.

SM-A710-leaked-specs

A készülék egy 5.5 inches, Full HD felbontású kijelzővel érkezik, és a 8 magos, 64 bites Snapdragon 615 fogja hajtani 3 GB RAM és 16 GB belső tárhely társaságában. A kamerák itt is 13 és 5 megapixelesek lesznek, a futtatott rendszer pedig változatlanul Android 5.1.1.

Az újdonságok hivatalos bemutatója valószínűleg már nem várat sokat magára, azaz hamarosan a készülékek árai is nyilvánosságra kerülhetnek.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid