Kiszivárogtak a belépőszintű Huawei Y6 adatai

0

Egy friss jelentés szerint a kínai Huawei hamarosan egy új, olcsó okostelefont fog bemutatni. Az Y6 kódnéven futó mobil 165 dollárba kerül majd, és várhatóan július 30-a lesz a hivatalos bejelentés napja. 

Ha jobban megvizsgáljuk a hardveres összetevőket, máris világossá válik, hogy mire fel az alacsony ár, hiszen egy belépőszintű készülékről van szó. A telefon lelke egy Qualcomm Snapdragon 210-es processzor lehet, ami egy négymagos lapka Adreno 304-es grafikai gyorsítóval. A chipset mellé 1 GB RAM-ot is kapunk, így biztosan nem okoz gondot az 5 hüvelykes HD kijelző pixeljeinek mozgásban tartása.

huawei y6

A hordozhatóságért egy 2200 mAh-s akkumulátor igyekszik felelni, a futtatott rendszer pedig már gyárilag Android 5.0 Lollipop lesz. A telefon kamerakiépítése egy 2 megapixeles előlapi, és egy 8 megapixeles hátlapi szenzort foglal magában. Kapcsolódási lehetőségek terén adott lesz az LTE, a Wi-Fi és a Bluetooth is.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid