18 GB RAM-mal jöhet a Lenovo Legion Y90, de a többi jellemzője sem gyenge

0

Érthető okokból kifolyólag a gamer okostelefonok ott vannak az élvonalban, ha hardverről van szó, és ez nem lesz másként a Lenovo Legion Y90 (vagy Legion 3 Pro) esetében sem, amelyet még nem mutattak be. Tekintve az egyre szaporodó szivárogtatásokat, erre valószínűleg sor kerül a nem túl távoli jövőben, ám a készülék jellemzőit már most mustra alá vehetjük egy megbízható kínai tippmesternek köszönhetően.

Azt már eddig is lehetett hallani, hogy a mobil burkolata alatt Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlet zakatol majd, egy ilyen vagy hasonló okostelefon esetében a gyártók általában az elérhető legjobb hardvert használják fel. A megjelenítő sem lesz kevésbé prémium kategóriás, ugyanis egy 144 Hz-es, 6,92 hüvelykes AMOLED képernyő kerül majd a Lenovo Legion Y90 előlapjára, a panel ráadásul 720 Hz-es érintési mintavétellel büszkélkedhet, ami jól fog jönni játék közben.

A készülék borítása alá a már említett csúcskategóriás chipset mellé 5500 mAh kapacitású akkumulátort szerelnek, amely támogatni fogja a 68 wattos gyorstöltést. Azt egyelőre nem tudni, hogy az előd esetében alkalmazott kettős USB-C csatlakozót ismét alkalmazni fogják-e, mondjuk az a megoldás lehetővé tette az akár 90 wattos töltési sebesség alkalmazását is.

A Lenovo Legion Y90 nem csupán processzor, hanem operatív memória és tárhely szempontjából is egy fenevad lehet, a készülék ugyanis akár 18 GB RAM-mal és 512 GB háttértárral is beszerezhető lesz a legújabb értesülések szerint. A Legion 2 sorozat tagjaihoz hasonlóan ez a mobil is kettős X-tengelyű rezgőmotorokkal és szimmetrikus hátlapi formatervvel debütálhat. Tavaly bejelentettek és forgalomba helyeztek egy Pro kiadást is, de egyelőre nem tudni, hogy a Legion Y90 mellé lesz-e ilyen variáns.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid