Kiszivárogtak a Motorola RAZR 50 Ultra specifikációi

0

A Motorola hamarosan újabb hajlítható okostelefonnal jelentkezik, amely az RAZR 50 Ultra névre fog hallgatni nagyjából mindenhol a világon, de az Egyesült Államokban a RAZR+ 2024 titulust kaphatja. Nemrég kiszivárgott a készülék európai ára, most pedig a jellemzői kerültek napvilágra egy megbízható forrásnak köszönhetően.

A Motorola RAZR50 Ultra 6,9 colos, flexibilis pOLED megjelenítővel lesz felszerelve, amelyen 2640 x 1080 pixel sorakozik. A flip kialakítású mobil külső részére is kerül megjelenítő, mégpedig 3,6 colos képátlóval. A készülék meghajtásáról Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 lapkakészlet gondoskodik majd, amely mellé 12 GB RAM és legkevesebb 256 GB belső tárhely kerül, de annak, aki többre vágyik, lesz 512 GB-os opció is.

A RAZR 50 Ultra hátoldalán 50 megapixeles elsődleges kamera foglal majd helyet, amely mellé egy szintén 50 megapixeles, 2x optikai zoomra képes telefotó modul kerül. Szerelnek még egy szelfikamerát is a belső részre, ami 32 megapixeles önfotókat készít. Az okostelefon külső borítása megfelel majd az IPX8 besorolás követelményeinek, vagyis ellenálló lesz a vízzel szemben. A portól védett zsanér forradalmát ez a készülék sem hozza el sajnos.

A készülék hardveres komponensei egy 4000 mAh kapacitású akkumulátorból nyerik majd a működéshez szükséges energiát, szoftveres téren pedig Android 14 operációs rendszert kapunk. Természetesen ujjlenyomat-olvasó is kerül majd a telefonba, amit kék, zöld és bizonyos piacokon rózsaszín árnyalatokban is forgalmazni fognak.

A nálunk is kapható barack festés is visszatér, de ezt is csak a kiválasztott régiókban lehet majd beszerezni. Egy korábbi értesülés értelmében az Európai Unióban 1200 eurós, vagyis nagyjából 464 ezer forintos áron fogják értékesíteni a készüléket. Mondjuk a megjelenéssel kapcsolatban ad némi aggodalomra okot az, hogy Németországban értékesítési tiltást adtak ki a Motorola és a Lenovo okostelefonjaira is.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid