Kiszivárogtak a OnePlus 7T fontosabb jellemzői, izgalmas újítások lesznek!

0

Ha emlékeztek, a OnePlus 7 nem sok mindenben változott a 6T-hez képest, az igazán nagy újításokat a Pro modell kapta meg. A hamarosan érkező OnePlus 7T azonban több érdekes fejlesztéssel érkezhet, legalább is ez derült ki egy frissen kiszivárgott specifikációs listából.

Az egyik ismert kiszivárogtató osztotta meg Twitteren a OnePlus 7T főbb jellemzőit, és ezek alapján egész jó lesz az új modell. Kezdjük azonban a bemutató időpontjával, ami szeptember 26., és ekkor debütál a 7T mellett a 7T Pro is, most azonban az alap verzióról lesz szó.

Az egyik jó hír, hogy a OnePlus 7T is megkapja az új Snapdragon 855+ chipet, ám az igazán izgalmas változások az AMOLED kijelző terén történnek. A notch ugyan marad, de kisebb lesz, a képátló pedig kicsit nagyobb (6,55 col), miközben felbontás QHD+-ra nő. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor végre itt is megjelenik a 90 Hz-es képfrissítés, ami folyamatosabb képet eredményez, és egyelőre nagyon kevés telefon tudja.

Ilyen lehet a OnePlus 7T

Az aksi is nő egy kicsit  (3700 mAh helyett 3800 mAh), illetve sokat javulnak a kamerák. A hátlapra immáron tripla megoldás kerül 48, 16 és 12 MP-es szenzorokkal, az előlapon pedig marad a 16 MP-es szelfikamera.

Összességében tehát elmondható, hogy szinte mindenben javul a OnePlus 7T a 7-hez képest, amennyiben igazak a hírek. Persze az igazán nagy dobás a OnePlus 7T Pro lesz, erről azonban egyelőre keveset tudni.

Forrás, via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid