Kiszivárogtak a Samsung Galaxy S22 széria kijelzőméretei

0

Nemrég két forrásból is érkeztek információk a Galaxy S22 modellekről, így nagyjából már kezd kibontakozni, hogy mivel is készül a Samsung 2022-re. Ezúttal a kijelzőkkel kapcsolatban tudtunk meg fontos részleteket.

A Samsung újfent három verzióval készül, lesz egy alap Galaxy S22, egy S22+, valamint egy S22 Ultra. Az első két modell valamivel kisebb kijelzőt kaphat az elődöknél, egész pontosan 6,06 és 6,55 colos megjelenítőkre számítunk (szemben az S21 6,2 colos és az S21+ 6,7 colos paneljével). A különbség persze nem lesz túl nagy, de talán a káván is sikerül tovább vékonyítani, így összességében kompaktabb mobilokkal számolhatunk.

A Galaxy S22 Ultra lesz a nagyágyú, ez marad 6,81 colos, ami viszont rossz hír a kisebb modellekre nézve, hogy csak ennek a kijelzője kapja meg az új LTPO technológiát. Ez lehetővé teszi, hogy csökkenjen a panel fogyasztása a képfrissítési ráta folyamatos módosításával (a megjelenített tartalomnak megfelelően).

Ami még kiderült az S22 száriával kapcsolatban, hogy valószínűleg csak az Ultra lesz valóban prémium kivitelű az üveg hátlapjával, a Samsung ugyanis azt tervezi (vagy legalábbis fontolgatja), hogy a két kisebb modell polikarbonát hátlapot kap. Az előző szériánál még csak az alap S21-re volt ez jellemző. Az indok egyébként valószínűleg a költségcsökkentés.

Szintán nemrég derült ki, hogy a kijelző alá épített “láthatatlan” szelfikamera technológiája még nem áll azon a szinten, hogy beépítsék a Galaxy S22 mobilokba, így maradhat a kameralyukas kialakítás. Az idén érkező, hajlítható Galaxy Z Fold 3-ba bekerülhet az újítás, de csak azért, mert ennél a második kijelző segítségével a hátlapi kamerákkal is lehet majd szelfizni.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid