Kiszivárogtak a Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) jellemzői és az ára

0

A Samsung hamarosan új középkategóriás táblagéppel fog jelentkezni, ami a Galaxy Tab S6 Lite (2024) nevet viseli. Habár a nevében ott van a Lite utótag, a készülék egyáltalán nem lesz olcsó, pedig a jellemzői alapján kissé indokolatlannak tűnik a vételár.

A tabletet nemrégiben észrevették az FCC adatbázisában, ami azt jelenti, hogy a készüléket az Egyesült Államokban biztosan forgalmazni fogják. Néhány adatot a Federal Communications Commission listázása fel is fedett. Egyfelől tudjuk, hogy a Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) energiaellátásáról egy 7000 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik majd, ami pedig az adatkapcsolati lehetőségeket illeti, támogatott lesz az LTE, a Wi-Fi és a Bluetooth 5.3 is.

A készülék korábban már feltűnt a színen, egészen pontosan a Geekbench nevű szintetikus tesztalkalmazás adatbázisában, amelynek köszönhetően kiderült, hogy a meghajtásáról Exynos 1280 lapkakészlet gondoskodik, amely mellé 4 GB RAM társul be. A tablet – legalábbis a tesztelt prototípus – Android 14 operációs rendszert futtatott.

Az előzetes információk alapján a táblagép kétféle színben, rózsaszín és szürke festéssel kerül majd forgalomba. A vásárlók választhatnak Wi-Fi Only és LTE modemmel szerelt változatok közül. A Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 Wi-Fi Only változata 4/64 GB-os kiszerelésben 429 euróba (kb. 170 ezer Ft) fog kerülni, ha viszont szeretnénk 4G modemet is, akkor 459 eurót (kb. 182 ezer Ft) kell majd leszurkolnunk.

A kétszeres tárhely a Wi-Fi Only változat esetében 489, az LTE esetében 519 euróba fog kerülni az előzetes értesülések értelmében. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Samsung mikor tervezi hivatalosan bejelenteni a készüléket, de erre jó eséllyel még márciusban sor kerül.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid