Szerkeszthetők lettek az üzenetek Instagramon, és vannak más hasznos újítások is

0

Kapott egy nagyobb frissítést az Instagram app, ami több hasznos újítást is hozott, elsősorban az üzenetekkel, a csevegéssel kapcsolatban. Mutatjuk, mi változott!

Az egyik legfontosabb újítás az, hogy mostantól szerkeszthetők a már elküldött üzenetek, de csak 15 percen belül van erre lehetőség. Ez jól jöhet például akkor, ha észrevettünk utólag valami hibát, elírást. Ehhez csak meg kell érinteni hosszan az adott üzenetet, majd a “Szerkesztés” lehetőséget választani.

Egy másik új funkció, hogy a fontosabb csevegéseket előre lehet sorolni, hogy mindig a lista tetején jelenjenek meg. Három beszélgetést lehet így kitűzni.

Szintén hasznos újítás, hogy mostantól ki- és bekapcsolhatók az olvasott jelzések, vagyis be lehet állítani, hogy a másik fél kapjon-e értesítést arról, hogy megnéztük az üzenetét. Ehhez a fiókunk beállításainál férünk hozzá, az üzenetekkel kapcsolatos szekcióban.

További kisebb extrák is akadnak, beállíthatók például új témák az egyes csevegésekhez (pl. Dűne 2 és Avatár – Az utolsó léghajlító), el lehet menteni a kedvenc matricákat a gyorsabb elérés érdekében és hasonlók.

Fontos megjegyezni, hogy az újítások nem mindenkinél egyszerre jelennek meg, érdemes türelemmel várni, ha esetleg nálad még nem elérhetők.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid