Márciusban érkezik Androidra és iOS-re a Call of Duty: Warzone Mobile

0

Az Activision elég régóta azon munkálkodik, hogy egy újabb mobilos videojátékot dobhasson piacra, melynek címe Call of Duty: Warzone Mobile lesz. Ha emlékeztek, az amerikai céget nemrég felvásárolta a Microsoft, ami magyarázatot adhat arra, hogy a projektet miért halasztották ilyen sokáig. Szerencsére a várakozás véget ért, hivatalosan is bejelentették, hogy a címet még ebben a hónapban globálisan is útjára indítják iOS és Android rendszereken.

A mobilos játék eredetileg 2023 májusában startolt volna, aztán halasztottak tavaly novemberig, végül egészen 2024-ig. Most viszont az Activision bejelentette, hogy március 21-én végre elérhetővé teszik a két legnagyobb mobil platformon. Tehát a játék, amely limitált megjelenés formájában tavaly ugyan már elérhető volt, hamarosan világszerte megjelenik iOS és Android rendszereken.

A Call of Duty: Warzone Mobile megjelenésekor két óriási méretű térképpel rendelkezik majd, az egyik Verdansk lesz, amelyen 120 játékos apríthatja egymást, a másik pedig a Rebirth Island, amelyen 48-an küzdhetnek majd egyszerre. A két óriási pálya mellett olyan további multiplayer térképeket is elérhetővé tesznek, mint a Shipment és a Shoot House. Az új cím többféle játékmódot is magában foglal majd.

A telefonos játékban történő fejlődésünket megoszthatjuk a konzolos és PC-s Call of Duty Modern Warfare III és Call of Duty: Warzone címekkel, ami azt jelenti, hogy a játékosok fejleszthetik a fegyvereiket és tapasztalati pontot is szerezhetnek, attól függetlenül, hogy éppen milyen platformon játszanak. A játékban vásárolt Battle Pass, és az abban történő fejlődés is hasonló módon működik.

Tehát még egyszer: március 21-én megjelenik a Call of Duty: Warzone Mobile iOS és Android operációs rendszerekre. Most még előregisztrálhattok a játékra, és érdemes is így tenni, mert mindenféle játékon belüli jutalmak várnak azokra, akik a megjelenés előtt jelzik érdeklődésüket. Az előregisztrációt erre a linkre kattintva tehetitek meg.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid