Kiszivárogtak a Sony Xperia XZ2 és XZ2 Compact jellemzői, és a várható árak

0

Miután egy állítólagos prototípus feltűnt a színen, a Sony rajongói most azoknak a szóbeszédeknek örülhetnek amelyek leleplezik a Sony Xperia XZ2 és XZ2 Compact jellemzőit, valamint a telefonok várható árait.

Általánosságban véve a közös jellemzők között ott van a lapka, ami esetünkben Qualcomm Snapdragon 845 lesz, 4 GB RAM-mal és 64 GB belső tárhellyel megerősítve. A megjelenítőket Gorilla Glass 5 oltalmazza a behatásoktól, a képarány pedig már 18:9 lesz. A 3.5 mm-es jackaljzat elmarad, a hátlapon viszont mindkét telefon esetében ott lesz az ujjlenyomat-olvasó.

Jobb oldalt az állítólagos Xperia XZ2 Compact

Nyilván az elsődleges eltérés a képernyők méretében lesz, hiszen az XZ2 5.7 colos, míg a Compact variáns 5.0 inches panellal büszkélkedhet. A mobiloknak kiemelt kapcsolata lesz a zenehallgatással, lesz egy a témával kapcsolatos különleges funkciójuk, de erről egyelőre keveset tudni, állítólag a rezgőmotornak lesz valamilyen szerepe az egészben.

Ami az árakat illeti, az XZ2 állítólag 799, míg a kisebbik tesó 599 eurós áron lesz majd kapható. A forgalmazás pedig állítólag már március 6-án megindul.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid