Kiszivárogtak a Xiaomi 14 Ultra specifikációi

0

Nem először hallunk a Xiaomi 14 Ultra lehetséges jellemzőiről, ám ezúttal egy még részletesebb szivárgás leplezi le a kamerákra kiélezett csúcskategóriás mobil specifikációit. Az okostelefon az idei Mobile World Congress keretén belül mutatkozik majd be a nagyérdemű előtt a Xiaomi 14 társaságában, most pedig Yogesh Brar bennfentesnek köszönhetően azt is megtudhatjuk, hogy egészen pontosan mit kínál majd számunkra az Ultra variáns.

Amennyiben hihetünk Yogesh Brar egyik legújabb posztjának, és miért ne tennénk így, hiszen a bennfentes rendszeresen szállít megbízható értesüléseket, a Xiaomi 14 Ultra minden ízében csúcskategóriás ajánlat lesz. Yogesh forrásai szerint a készülék 6,73 hüvelykes, 120 Hz-es, QHD+ felbontású LTPO OLED megjelenítővel lesz felszerelve, amelynek takarásában a legújabb Qualcomm csúcslapka, a Snapdragon 8 Gen 3 teljesít majd szolgálatot.

Ez, és a többi hardveres komponens is egy 5300 mAh kapacitású akkumulátorból nyerik majd a működéshez szükséges elektromosságot. A telep támogatni fogja a 90 wattos vezetékes gyorstöltést. A szivárogtató arról nem ejtett szót, hogy az indukciós metódusok bármelyike is támogatott lenne, de mivel korábbi Xiaomi Ultra modellek lehetővé tették a vezeték nélküli töltést, így ezt valószínűleg a legújabb is tudni fogja.

A Xiaomi 14 Ultra esetében minden a kamerák körül forog majd, akárcsak az elődöknél. A képrögzítő egységeket most is a Leicával közösen fejlesztették. Az elsődleges kamera 50 megapixeles felbontással, még szélesebbre nyíló apertúrával rendelkezik majd. Aztán kapunk egy szintén 50 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy pár újfent 50 megapixeles telefotó kamerát. A hírek szerint az egyik 3,2x, a másik pedig 5x zoommal büszkélkedhet. A korábbi szivárogtatások szerint a fő modul f/1,6 és f/4,0 között tudja majd állítani a rekeszértéket, önarcképeket készíteni pedig ott lesz az előlapi 32 megapixeles egység.

Az okostelefon már gyárilag Android 14 operációs rendszert futtat majd, amelyet a Xiaomi saját fejlesztésű HyperOS felhasználói felülete egészít ki. A készülék külső borítása állítólag megfelel az IP68 minősítés követelményeinek, vagyis remekül tűri majd a víz és a por ostromát. A telefon valamilyen házon belül fejlesztett chippel is fel lesz szerelve a szivárogtató szerint, de erről több részletet nem árul el.

Forrás: Android Autority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid