Rekord méretű aksival jön az Energizer P28K okostelefon

0

Az Energizer megkerülhetetlen név az energiatároló megoldások piacán, de azt talán kevesebben tudják, hogy a brand olykor okostelefonokkal is előrukkol, ezeket az Avenir Telecom készíti. Az idei Mobile World Congress-en fogják bemutatni az Energizer P28K nevű mobilt, a legnagyobb akkumulátorral, amit valaha okostelefon belsejébe szereltek.

A készülék nevében a 28-as szám a telefonba préselt gigantikus, 28 000 mAh kapacitású akkumulátorra utal, amelynél nagyobb még soha nem volt okostelefon borítása alatt.

Az Energizer P28K tehát biztosan nem lesz vékonysági rekorder, de nagy valószínűséggel akár 1-2 hétig is elkerülhetjük a konnektorokat, ha egy ilyen méretes telep biztosítja készülékünk energiaellátását.

A márka egyelőre nem osztott meg túl sok információt a mobillal kapcsolatban, csupán annyit tudunk, amennyit a nemrég közzétett kedvcsinálók elárulnak. Ezek alapján az okostelefon strapabíró kialakítást kap, megjelenítője pedig 6,78 hüvelykes lesz, Full HD+ felbontással.

A telefon hátoldalán 60 megapixeles elsődleges, valamint két további 20 megapixeles képrögzítő egység foglal majd helyet, az előlapi kamera felbontása pedig 16 megapixeles lesz. Azt nem tudni, hogy milyen lapkakészlet hajtja majd a P28K-t, de valószínűleg ezt a részletet is felfedik a február 26-án kezdődő barcelonai MWC expón.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid