Friss sajtóképeken a Samsung Galaxy A35 és a Galaxy A55

0

A Samsung Galaxy A35 és Galaxy A55 ismét a szóbeszédek kereszttüzében van egy ideje, de azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor tervezik bemutatni a középkategóriás okostelefonokat. Korábbi szivárogtatásoknak köszönhetően azonban már tudjuk, miként fog festeni a két készülék. Ahogyan egyre közelebb kerülünk a hivatalos leleplezéshez, újabb renderek bukkantak fel a kibertérben, amelyek megerősítik a Galaxy A35 és a Galaxy A55 dizánjnát.

Az itt látható egészen hivatalosnak tűnő sajtóképeket a megbízható bennfentes, Evan Blass tette közé, és mint látható, mindkét telefon lyukas kijelzővel és három képrögzítő egységet magában foglaló hátlapi kamerakészlettel rendelkezik. A szivárogtató által megosztott képek egyikén még egy sárga színváltozatot is látni, ami mindenképpen újdonság, hiszen ilyen korábban még nem volt.

Samsung Galaxy A35

A legalsó kép arra is utal, hogy a készülékek megkapják a Knox biztonsági csomag integrációját, illetve por- és víz elleni védelmet, amely meg fog felelni valamilyen IP-besorolás követelményeinek, de hogy egészen pontosan melyiknek, azt egyelőre nem tudni.

Samsung Galaxy A55

Az előzetes értesüléseknek köszönhetően az viszont már egyáltalán nem titok, hogy a Samsung Galaxy A35 belsejében Exynos 1380 lapkakészlet fog ketyegni, míg a Samsung Galaxy A55 meghajtásáról Exynos 1480 chipset gondoskodik.

Sárgában?

Mivel mindkét készülékről egyre sűrűbben hallani, valószínűleg már nem lehet messze a hivatalos bemutató sem. Amíg erre sor nem kerül az elkövetkezendő hetekben, addig biztosan fogunk még hallani a mobilokról. Addig pedig nincs más dolgunk, mint gyönyörködni ezekben az új képekben. Nektek melyik modell tetszik a legjobban?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid