Kiszivárogtak a Xiaomi Mi 11 Lite jellemzői

0

Tavaly év végén jelentette be a Xiaomi legújabb zászlóshajóját, a Mi 11-et, amelyet hamarosan két újabb készülék fog követni a szérián belül: az egyik a Mi 11 Pro, a másik pedig a Mi 11 Lite, ha hihetünk az eddigi értesüléseknek. Utóbbi egy valamivel gyengébb, ám ennek megfelelően olcsóbb variáns lesz, és egy szivárogtató nemrégiben leleplezte a Lite modell néhány jellemzőjét.

Kínai források szerint a Mi 11 Lite előlapján OLED képernyő feszül majd, amelyen egy aprócska kivágás adhat otthont az előlapi kamerának, az apparátus a bal felső sarokba kerül. A szivárogtató szerint a telefon belsejében egy Qualcomm SM7350 modellszámú lapkakészlet végzi majd a számításokat, a hátoldalon pedig egy 64 megapixeles elsődleges, valamint egy 5x telefotó kamera is helyet foglalhat.

Valószínűleg most te is azon gondolkozol, hogy melyik lehet az a bizonyos SM7350 chipset, de megnyugtatunk benneteket, ilyen lapka egyelőre nem létezik. A feltételezések szerint ez a Snapdragon 755G lapkakészlet lehet majd, amit még nem mutattak be. Egyébként egy 5 nanométeres csíkszélességű, egyetlen nagy teljesítményű Cortex-A78 maggal felszerelt konstrukcióról lehet szó.

Korábbi, nem hivatalos render (periszkópos kamera nélkül)

Tagadhatatlan, hogy a 64 megapixeles felbontás jelent némi visszalépést a Mi 11 108 megapixeles képrögzítő egységéhez viszonyítva, ám ezúttal úgy látszik, hogy a zoom lencse megmarad mellé társaságnak. Ez ráadásul egy periszkópos megoldás lesz állítólag, bár egyelőre azért ne vegyünk mérget rá.

Az új Xiaomi Mi 11 modelleket talán már február 8-án bemutatják, ekkor debütál ugyanis az alap Mi 11 Global verziója, de az is lehet, hogy csak később fedi fel őket a gyártó, egy másik eseményen.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid