Megszűnt a Google Pixel 2 modellek forgalmazása

0

Szinte mindennek eljön egyszer a vége, ez alól talán csak a Barátok közt a kivétel, az okostelefonok világban azonban jól belátható életciklusa van minden terméknek. A rossz nyelvek szerint ez alig több két évnél, és talán igazuk is lehet, ha az alábbi hírt vesszük alapul. A Google ugyanis eltávolította saját hivatalos online boltjából a Google Pixel mobilok második generációját. A jövőben sem a Google Pixel 2, sem a 2 XL nem lesz kapható náluk.

Persze ez az olvasóinkat, illetve a tájékozottabb mobil rajongókat nem érheti meglepetésként, hiszen a telefonok 2017 októberében kerültek bemutatásra. Az elmúlt hónapokban számos leárazás, akció, készletkisöprés jelezte az elkerülhetetlen végkifejlet érkezését. Ráadásul a legfrissebb szóbeszédek a Google középkategóriás készülékének érkezését harangozzák, és ahogyan egyre közelebb kerül a Google Pixel 3a és 3a XL bemutatójának napja, egyre logikusabbnak tűnik a keresőóriás döntése.

Ugyanakkor a telefonok sosem évülő érdemekkel szállnak a telefonos Valhallába, emlékezni fogunk rájuk többek között a remek fotózási képességek miatt, amelyet a kiváló szoftver tett lehetővé. Szintén érdekes volt az Active Edge funkció, melynek révén a keret nyomásával elő lehetett hívni a Google Asszisztens.

Semmiképpen se essenek pánikba azok a felhasználók, akik ezt a Pixel generációt birtokolják, hiszen azokat nem hagyja magára a gyártó. A telefonok még legalább egy, de az is lehet, hogy két évig megkapják az Android operációs rendszer aktuális főverzióját.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid