Komoly mérföldkőhöz értek a Honor 10 eladások

0

Ha emlékeztek nem olyan régen arról számoltunk be, milyen jól fogy a Huawei által gyártott Honor 10 készülék, ami a kínai vállalat kedvező árakkal operáló almárkájának jelenlegi zászlóshajója. Akkor egymillió értékesített telefont számoltak csak Kínában, ám ez a mennyiség csak tovább nőtt a globális eladásokat hozzákalkulálva. Ráadásul a márka eladásai hazáján kívül átlagosan 150 százalékkal nőttek az elmúlt évhez képest, ami részben ennek a modellnek köszönhető.

Alig két hónap alatt összesen három millió Honor 10 okostelefon talált gazdára, ami valóban egy nem mindennapi adat. A gyártó Kínán kívüli eladásai durvát robbantak a tavaly ilyenkori állapotokhoz képest, és a változás 2018 első hat hónapjában zajlott le, miközben Európa bizonyult a Honor legerősebb piacának hazáján kívül. Példának okáért az Egyesült Királyságban 200 százalékkal nőttek az eladások, miközben Spanyolországban az ötszörösére gyarapodott a márka iránt érdeklődők száma. Nem sokkal a Honor 10 debütálása után a Huawei márkája átvette az Apple helyét, és a második legnépszerűbb gyártó lett Oroszországban.

Említésre méltó tény, hogy a Honor volt India második leggyorsabban növekvő márkája az év első felében, míg otthon tovább szilárdította első helyét az online forgalmazott telefonok között.

A Honor ambiciózus célja bekerülni a top 3 márka közé, ezáltal is erősítve az anyavállalat pozícióját a manufaktúrák között. A küldetésre öt évet adott magának a Honor. Természetesen a legnagyobb ellenfél maga a Samsung, amelynek első helyére már régóta feni fogát a kínai gyártó.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid