QCY T1 Pro mini Bluetooth fülhallgató bemutató

0

Sokan keresnek vezetéknélküli fülhallgatót, mivel aktív tevékenységekhez sokkal jobb, hogy nincs útban a vezeték, ráadásul a megszakadástól sem kell tartani. Most egy igen kompakt modellt mutatunk be nektek.

A QCY T1 Pro más, mint amiket eddig mutattunk, hiszen rögtön szembeötlik, hogy nincs semmiféle vezeték, amely összekötné őket. Teljesen vezetéknélküli kialakítást kapott, így csak a két dugót fogjuk használni, ami a fülünkbe lesz. Az eső és izzadság miatt sem kell majd aggódnunk, mivel IPX4 védettséggel látták el.

Feltűnően kompakt méretű, mivel nem áll ki a fülünkből. Emiatt komfortosabb és könnyebb is (4.7 gramm), ám sajnos ennek ára is van. Kisebb akkumulátort tudtak beleépíteni (40 mAh), amivel nagyjából 2.5 órás használati idő érhető el. Erre viszont van egy remek megoldás, mivel a hozzá adott tartó egyben powerbank is. Ebbe belehelyezve töltődik az apró füles, és egyébként 750 mAh-s kapacitással bír.

Azt hinnénk az apró méret miatt a tudás is csorbát szenvedett, de szerencsére nem így van. BT 4.2-n keresztül kommunikál a füles mobilunkkal, és a szokásos 20Hz-20Khz közötti frekvenciasávval boldogul. Érdekesség, hogy akár külön is használhatjuk őket, hiszen egyenként is működőképesek.

Az irányítást sem spórolták le, és bár gombokat nem látunk, érintésre reagál a kütyü. Bejövő hívásnál egy érintésre felvesszük a telefont, majd a következő érintéssel letesszük. Ezen kívül zeneszámot is válthatunk, vagy épp meg is állíthatjuk azt.

A QCY T1 Pro vezetéknélküli fülhallgató tehát remek alternatíva azoknak, akiket zavar a kábel, és elsődleges a kényelem. Jelenleg 33.99 dollárért rendelhető, ami kb 9.400 Ft. Részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Gearbest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid