Komoly mérföldkőhöz értek a Redmi Note 7 eladások

0

A Redmi nemrég mutatta be az új K20 mobilokat, ám akad más ünnepelni való is a gyártó számára. Az apropó a Redmi Note 7 készülékekkel kapcsolatos, amelyek egy nagyon komoly mérföldkőhöz értek a globális eladási számokat illetően.

A Xiaomi égisze alatt tevékenykedő Redmi márka Note 7-es szériája a forgalmazásának 129 napja alatt 10 millió példányban talált gazdára világszerte. Ez egy nagyon komoly eredmény, így érthető a Xiaomi társalapítójának, Lei Junnak a büszkesége, aki a jó hírt a kínaiak Twitterén, vagyis a Weibón tette közzé. A posztot később képek követték, amelyeken jól látható, ahogy a jeles alkalmat övező felfokozott hangulatot tortával igyekeznek csillapítani a gyártó vezető munkatársai.

Lei szerint ez a mérföldkő hatalmas győzelemnek számít, egyben pedig a Xiaomi örökségének megtestesülése, melyben az olyan értékek voltak és lesznek fontosak, mint a magas minőség és a kedvező árazás.

A Redmi Note 7 széria egyébként három készülékből áll, ezek a Redmi Note 7, a Redmi Note 7S, valamint a Redmi Note 7 Pro. Az első kettő között nem igazán vannak szembetűnő különbségek, habár eltérő verziók kerültek piacra a különböző régiókban. A Redmi Note 7 Pro viszont egy komolyabb chipsettel és egy 48 megapixeles Sony kamerával igyekszik levenni a vásárlókat a lábukról, az itt látható eredményeket látva vélhetően nem kevés sikerrel. A nemzetközi piacokon viszont sajnos csak az alap Redmi Note 7 jelent meg, de ez is egy remek telefon lett.

Kapcsolódó cikk:

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid