Kompakt változatban is jöhet az LG G4

0

A dél-koreai LG alig pár napja mutatta be zászlóshajóját, az 5.5 colos LG G4-et, ami hamarosan egy kompaktabb változatban is elérhető lehet.

Az LG G4C néven futó készülék egy holland kiskereskedő honlapján bukkant fel, és ha hihetünk az ott látottaknak, május 12-én indul a mobil értékesítése. Az LG-H525N kódnevű telefon 295 eurós áron lesz majd kapható, de hogy ezért cserébe milyen jellemzőkkel bír, egyelőre nem tudni.

Nem mindenkinek opció egy 5.5 hüvelykes kijelző, így a kisebb kezűek, vagy a mobilitást a tartalomfogyasztás elé helyezők biztosan örülnének egy ilyen masinának. Sajnos az itt olvasható információkat nem erősítették meg hivatalos forrásból, ezért nem érdemes készpénznek venni a kompaktabb LG zászlóshajó létezését.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid