Luxus okosórával készül a TAG Hauer

0

Egy hónappal ezelőtt már felröppentek olyan pletykák, hogy a luxusóráiról híres TAG Hauer egy Android Wear rendszerű okosóra fejlesztésén dolgozik, de ennél több nem derült ki. Egy Bloomberg cikknek hála most már többet tudni a készülőfélben lévő eszközről, ami novemberben tájékán érkezik majd a boltok polcaira. 

Az óragyártó vállalat vezérigazgatója, Jean-Claude Biver szerdán elmondta, hogy október vagy november környékén indul első okosórájuk értékesítése, és hogy körülbelül 1400 dollárba fog majd kerülni. Állítása szerint az eszköz egyetlen töltéssel akár negyven órás üzemidőt is produkálhat.

Jelenleg egyébként a legdrágább Android Weart futtató eszköz 349 dollárt kóstál, mondjuk az is igaz, hogy egyik sem képes negyven órán keresztül üzemelni. Nyilvánvalóan a magas árért cserébe nem csak hosszú üzemidőre, hanem prémium anyaghasználatra is számíthatunk a TAG Hauer készüléke kapcsán. Amikor az Apple Watchról kérdezték Bivert, nem volt rest megragadni az alkalmat egy kis finom szurkálódásra:

Abban reménykedek, hogy milliókat és milliókat adnak majd el az Apple Watchból. Minél többet értékesítenek, annál több felhasználó fog majd valami másra vágyni, és akkor hozzánk fognak jönni.

Sajnos az okosóra technikai részleteit nem fedte fel Biver, de valószínűleg hamarosan többet is megtudunk majd róla.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid