Koncepció képeken az S Pennel kiegészített Samsung Galaxy Z Fold 4

0

Tavaly augusztusban debütáltak a Samsung legutóbbi hajlítható kijelzővel szerelt készülékei, a Galaxy Z Fold 3 és a Galaxy Z Flip 3. Mivel a gyártó komolyan gondolja a flexibilis okostelefonok kategóriáját, egyértelmű, hogy a színfalak mögött már készül a következő generáció mindkét modellből. Nemrégiben publikálásra került egy rakat koncepció render, amelyek segítségével könnyebben elképzelhetjük, miként festene a Galaxy Z Fold 4 saját S Pen foglalattal.

A képeket szerkesztő Waqar Khan nem először szerepel lapunk hasábjain, ezen legújabb munkái is lenyűgözőre sikeredtek. A vadonatúj koncepció a Samsung Galaxy Z Fold 4-et mutatja be, a lehető legtöbb perspektívából.

A képeken azt látjuk, hogy a dizájn nagyjából változatlan marad, bár a kívül található megjelenítő most mintha valamivel szélesebb lenne, ami jót tesz a kezelhetőségnek. Ami azt illeti, a belső oldalon lévő hajlítható képernyő is valamivel szélesebbnek látszik, ez pedig még több fogyasztható tartalmat tesz lehetővé.

Képrögzítő egységet a belső kijelzőnél nem látunk, egy újabb képernyő alá integrált, szinte láthatatlan érzékelő alkalmazása a legvalószínűbb forgatókönyv. A külső részen pedig továbbra is egy a felső keret alá, középre igazított, kivágásba szerelt előlapi kamera látható.

A Samsung Galaxy Z Fold 4 hátoldalán szintúgy három képrögzítő egység foglal helyet. Arról egyelőre nincs információ, hogy milyen érzékelők kerülhetnek ide, de valószínűleg lesznek újítások.

A készülék leglátványosabb frissítése az alsó részen, az USB-C port környékén látható, ami nem más, mint egy foglalat az ikonikus S Pen toll számára. Sokkal praktikusabbnak és tartósabbnak tűnik ez a megoldás annál, minthogy egy külön tokban kellene tárolni az érintőtollat – jelenleg ugyebár csak ez az egy opció áll rendelkezésre. (Már a Galaxy Z Fold 3 is kompatibilis a tollal, csak éppen a testében nincs számára hely.)

Zárás gyanánt érdemes megjegyezni, hogy ezek csupán koncepció renderek, amelyek talán az eddigi kiszivárgott információk figyelembevételével készültek, de elsősorban az alkotó fantáziájának gyümölcsei.

Forrás: PocketNow

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid