Koncepcióképeken a Samsung Galaxy S22 Ultra

0

Egyelőre még odébb van a Samsung Galaxy S22 mobilok bemutatója, amire leghamarabb a következő év elején kerülhet sor. Ez persze nem akadályozza meg a bennfenteseket és a velük kapcsolatban lévő szivárogtatókat abban, hogy foglalkozzanak a készülékekkel. Ezúttal egyetlen modell, a sorozat legjobban felszerelt és egyben legdrágább tagja kapott némi rivaldafényt, mivel a LetsGoDigital csapata az eddigi értesülések alapján készített róla néhány rendert a Technizo Concept grafikusával társulva. A Samsung Galaxy S22 Ultráról van szó, lássuk a részleteket!

Azt már az elején érdemes leszögezni, hogy ezek a képek csak koncepciók, és bár talán van némi valóségalapjuk, könnyen lehet, hogy a végleges készülék másképpen fest majd. Mivel messze a bemutató, valószínűleg még a Samsung sem véglegesítette a dizájnt.

A renderek alapján szemből nem lesznek nagy változások, a kijelző körüli kereteket vékonyra szabják majd a dél-koreai mérnökök, magát a képernyőt pedig egy apró kivágással látják el, ide kerül az előlapi kamera. Sajnos úgy néz ki, hogy a kijelző alá épített láthatatlan szelfikamera technológiája még nem áll készen.

Az eddigiek alapján a szóban forgó képernyő egy 6,81 colos, QHD+ felbontású LTPO OLED panel lesz, ami támogatja az adaptív képfrissítést.

A többi Galaxy S22 modelltől eltérően ez a készülék valódi üveg hátlappal rendelkezik majd, de akadnak ennél érdekesebb jellemzők is az eddigi szóbeszédekben szereplők között.

A készülék S Pen támogatása egyáltalán nem érhet senkit meglepetés gyanánt, ám az aktív hűtés alkalmazása talán igen. Persze ez egyelőre csak pletyka, ne vegyük még biztosra.

A telefon elsődleges képrögzítő rendszere állítólag az Olympus szakembereivel közösen készül majd, és egy óriási szenzor lesz a fő szenzáció, ami akár 200 megapixeles felbontással is rendelkezhet.

Más források szerint nem lesz ennyire grandiózus a modul, helyette egy szimplább, 50 megapixeles egységet használnak majd (de az is lehet, hogy ez inkább a sima S22-re és az S22+-ra vonatkozik).

A Samsung Galaxy S22 Ultra belsejében sem lesznek kompromisszumok, a készülék lelke a forgalomba helyezés helyszínétől függően Qualcomm Snapdragon 895 vagy házon belül fejlesztett Exynos 2200 lapkakészlet lesz, amelyet akár 16 GB RAM-mal és 1 TB háttértárral is kiegészíthetnek, a választott kiszereléstől függően.

A készülék Android 12 operációs rendszert futtathat új One UI interfésszel kiegészítve, az energiaellátás feladatát pedig egy 5000 mAh kapacitású telepre fogják bízni.

A Samsung Galaxy S22 Ultra ára a legolcsóbb modell esetén valahol 1250 és 1300 euró körül alakulhat, de mivel még van legalább fél év a debütálásig, semmiben nem lehetünk biztosak.

Ennek megfelelően kell kezelni ezeket az eddig napvilágra került értesüléseket, akárcsak az itt látható képeket. Még ha jelen pillanatban pontosak is, a végleges verzióig sokat változtathatnak a készüléken.

Via GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid