Már rendelhető az aktív zajszűréses Xiaomi Redmi AirDots 3 Pro fülhallgató

0

A Xiaomi nemrég mutatta be legújabb Redmi fülesét, az AirDots 3 Pro modellt, aminek az egyik legnagyobb újítása a valódi aktív zajszűrés (ANC), de más téren sem kell szégyenkeznie, tud még pár érdekességet.

Redmi AirDots 3 Pro egyelőre még nem jelent meg nemzetközi forgalmazásban, de nemrég felbukkant a Tomtop weboldalán, ahonnan Magyarországra is szállítanak. Az ára nem a filléres kategória, 65,99 dollárt kérnek érte, ami olyan nettó 19.500 Ft-ra jön ki. További részletek és rendelés ezen a linken.

Megjegyzés: a Tomtop vámmentes szállítást ígér, de az új szabályok miatt egyelőre nem érdemes biztosra venni a dolgot. Vámolás esetén, online fizetéssel olyan 6200 Ft körül lehet az extra fizetnivaló. Ha az itthon kapható zajszűrős füleseket vesszük alapul, akkor még így sem rossz vétel a Redmi új modellje.

Redmi AirDots 3 Pro rövid ismertető

A fülhallgató külseje kapcsán érdemes megemlíteni, hogy könnyű viseletet jelent a darabonkénti 4,9 grammos tömegével, illetve a 25,4 x 20,3 x 21,3 mm-es méreteivel. A Redmi AirDots 3 Pro IPX4 védelemmel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy egy kevés víz, izzadtság vagy pár csepp eső nem tehet benne kárt, ideális társ lehet sportolás, edzés mellé. De a lényeg természetesen a készülék belsejében van.

A fülesek 9 mm-es mozgó tekercses drivereket fognak dologra, a hangot ezek bocsájtják ki, míg a három oldalsó mikrofon felel azért, hogy a külső zajok ne befolyásolják a zenehallgatás élményét.

Az aktív zajszűrés 35 decibellel is csökkentheti a környezeti hangokat, és a felhasználó több üzemmód közül is választhat, illetve akár be is engedheti a külső hangokat, ha valamiről nem szeretne lemaradni.

A vezeték nélküli kapcsolatot egy fejlett, Bluetooth 5.2 modem biztosítja, amely lehetővé teszi két különálló eszközzel is a csatlakozást egyszerre.

A Redmi AirDots 3 Pro egy játékokhoz dedikált üzemmódot is biztosít, ami mindössze 69 ezredmásodpercre csökkenti a késleltetést.

A vezeték nélküli fülhallgató akár 10 méterre is lehet a párosított eszköztől, persze ez csak akadályok nélkül érvényes. A fülesek irányítása érintés révén történik, ami sokkal egyszerűbb és könnyebb, mint gombokkal szórakozni.

A Redmi AirDots 3 Pro mellé ugyanúgy jár egy töltésre is alkalmazható dobozka, mint a legtöbb hasonló TWS eszköz mellé, ez az apróság simán zsebre vágható, mindössze 55 grammot nyom. A dobozt lehet vezeték nélküli módon és USB-C kábellel is tölteni, és a 470 mAh kapacitású powerbank gyanánt is használható kiegészítő képes többször újratölteni a fülesek 35 mAh-s telepét. Maguk a fülesek nagyjából 3 órát üzemelnek bekapcsolt zajszűrés mellett, anélkül akár 6 órán át is képesek működni egyetlen feltöltéssel, a bölcső pedig akár 28 órára is ki tudja terjeszteni a működési időt.

Redmi AirDots 3 Pro egyelőre még nem jelent meg nemzetközi forgalmazásban, de nemrég felbukkant a Tomtop weboldalán, ahol Magyarországra is szállítanak. Az ára nem a filléres kategória, 65,99 dollárt kérnek érte, ami olyan nettó 19.500 Ft-ra jön ki. További részletek és rendelés ezen a linken.

Megjegyzés: a Tomtop vámmentes szállítást ígér, de az új szabályok miatt egyelőre nem érdemes biztosra venni a dolgot. Vámolás esetén, online fizetéssel olyan 6200 Ft körül lehet az extra fizetnivaló. Ha az itthon kapható zajszűrős füleseket vesszük alapul, akkor még így sem rossz vétel a Redmi új modellje.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid