Korábbi modellek is megkapják a Samsung új One UI felületét

0

A Samsung a nemrégiben megrendezett fejlesztői konferenciáján leleplezte többek között új felhasználói felületét, ami One UI névre hallgat. Akkor azt pletykálták, hogy csak az S9 modellek és a Note 9 kapják ezt meg, szerencsére erről szó sincs.

A Samsung nemrégiben megerősítette az Android Authority-nek, hogy néhány korábbi modelljükre is kiadják az új interfészt. Egész konkrétan a Galaxy S8-ról, a Galaxy S8+-ról és a Galaxy Note 8-ról esett szó, de nem kizárt, hogy pár frissebb középkategóriás mobilra (Galaxy A széria) is eljut idővel.

Röviden annyit érdemes tudni a One UI-ról, hogy a korábbi Experience felülethez képest egy egyszerűbb, letisztultabb megjelenést kapunk, és a Samsung igyekezett úgy optimalizálni az interfészt, hogy minden fontosabb dolgot könnyen elérjünk az ujjunkkal, ami különösen hasznos a mai hatalmas méretű, nyújtott kijelzők esetében. Emellett lesz gyári sötét téma, ami nem csak a szemet, de az aksit is kíméli majd.

A Galaxy S9 modellekre és a Note 9-re akár már januárban megérkezhet a One UI felület az Android 9.0-s frissítéssel, a többi készülékre csak ez után kerülhet majd sor.

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid