Korai hírek a Xiaomi Mi 9-ről és a Mi MIX 4-ről

0

Azt hiszem, nyugodtan kijelenthetjük, hogy olvasóink körében is az egyik legnépszerűbb márka lett a Xiaomi, így valószínűleg rengeteg kíváncsiak arra, hogy mit tervez a cég a 2019-es évre.

Természetesen nem maradnak el a 2018-as csúcsmobilok utódjai, így a Xiaomi Mi 9 és a Xiaomi Mi MIX 4 megjelenése is biztosra vehető. Elsőnek a Mi 9 érkezésére számíthatunk, méghozzá április környékén, egy évvel a nagy sikerű előd megjelenése után.

Most érkezett néhány korai infó a készülékről, melyek szerint 6,4 colos AMOLED kijelzőt kapunk, a notch pedig kisebb lesz. Emellett kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót és tripla hátlapi kamerát pletykálnak, melyből az egyik a Sony 48 MP-es IMX586-os szenzora lehet majd. A sebességért természetesen már a Qualcomm legújabb chipje, a Snapdragon 855 fog felelni, és 5G-s kiadás is lesz.

Ezzel a külsővel érkezhet a Xiaomi Mi 9

A Mi MIX 4 is hasonló hardverrel, ám szenzorsziget nélkül érkezhet. Itt is lesz tripla hátlapi kamera, és ezt állítólag egy periszkópszerű megoldással turbózzák majd fel, ami minden eddiginél nagyobb optikai zoomot eredményezhet. Az Oppo már mutatott be korábban hasonló megoldást, de telefonban azóta sem láttunk ilyet.

Az Oppo megoldása

Elsőként persze a Mi MIX 3 5G-s verziója fog megjelenni 2019 elején, amit szintén a Snapdragon 855 hajt majd.

Forrás: BGR, Kiemelt kép: Techconfigurations

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid