Ekkor jön a Samsung Galaxy S8, a Note 8 és a Note 9 Android Pie frissítése

0

Habár a Samsung nem éppen a villámgyors szoftverfrissítési szokásairól híres, a koreai vállalat a vártnál hamarabb kezdte kiszórni a Samsung Galaxy S9 modellek stabil Android 9.0 Pie operációs rendszerét. A sort további mobilok követik majd, köztük a phabletek koronázatlan királyának számító Note 9, illetve a tavalyi csúcsmobilok is, a Note 8 és Galaxy S8.

Korábbi értesülések alapján a Samsung Galaxy Note 9 tulajdonosok februárnál hamarabb nemigen számíthatnának az Android 9.0 alapokon nyugvó One UI érkezésére, ám ezeket az infókat most a legújabb fejlemények cáfolják. A Samsung Törökországban székelő szárnyának weboldalán feltűnt adatok alapján a frissítési sorrendben a Note 9 követheti az S9 modelleket, mégpedig nem is olyan sokára, január 15-én.

Persze ez nyilván nem egy kőbe vésett dátum, ráadásul hiába érkezik meg a stabil új rendszer, kell némi idő, míg minden régióban elérhetővé válik. Az viszont mindenképpen pozitív, hogy a frissítést telepítő Samsung Galaxy S9 és S9+ tulajdonosok nem panaszkodnak semmilyen hibára, legalábbis egyelőre.

A táblázat szerint a Note 9 után a Samsung Galaxy Note 8, az S8 és az S8+ kaphatja meg a vadonatúj operációs rendszert, illetve a hozzátartozó felületet, mégpedig február 15-én, de ez még mindig Törökországra vonatkozik. A későbbiekben még több készülék részesülhet az új disztribúció előnyeiből, hiszen márciusban olyan telefonok kerülhetnek sorra, mint a Galaxy A8 (2018), az A8+ (2018), az A7 (2018) és az A9 (2018).

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid