Tesztelték a Pocophone F2-t

0

Annak ellenére, hogy az augusztusban debütált Pocophone F1 egy olyan készülék, amivel a Xiaomi hosszútávra tervez, a kínai gyártó dolgozik a folytatáson is. A Pocophone F2 prototípusa a minap tesztelésre került a GeekBench nevű benchmark alkalmazásban, így kiderült róla néhány fontos tudnivaló.

Az F1 csúcskategóriás teljesítményt kínál középkategóriás áron, néhány könnyen emészthető kompromisszummal. Úgy látszik, az utód is hasonló elvek mentén készül, ugyanakkor akadnak érthetetlen részei a GeekBench listázásának. Az itt látható eredmények szerint az utód belsejében is Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlet fog dolgozni, akárcsak az első generáció esetében. Mi azért reménykedtünk egy újabb chipset felhasználásában, amit persze nem érdemes temetni, hiszen ez még nem feltétlenül a készülék végleges verziója.

Mindenesetre a kínai csúcstelefon prototípusa Android 9.0 Pie operációs rendszert futtatott a tesztelés ideje alatt, miközben 6 GB RAM dolgozott a készülék burkolatának rejtekében. Pontosan ennyi operatív memóriát kapott az előző generáció is, de még mindig nem vonnánk le messzemenő következtetéseket.

Pedig az elért eredmények sem tűnnek valami biztatónak, mivel az egymagos mérésekben 2321, míg a többmagos próbatétel során 7564 pontot szerzett a telefon, ezek valamelyest kevesebbek, mint a Poco F1 által elért pontszámok. A további specifikációk sajnos nem ismertek, de ha valóban ezzel a lapkakészlettel és RAM mennyiséggel akarnak egy új Pocophone telefont piacra dobni, a többi jellemzőnek nagyon érdekesnek kell lennie a siker érdekében.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid