Korlátlanul netezhetnek a hétvégén a Telekom feltöltőkártyás ügyfelei

0

Egyre népszerűbbek ezek az akciók, amikor néhány nap erejéig ingyen és korlátlanul internetezhetnek az ügyfelek. A magentás szolgáltató most a feltöltőkártyásoknak kedvez egy hétvége erejéig.

Korlátlanul internetezhetnek május 26. (szombat) 00:00-tól május 27. (vasárnap) éjfélig a szolgáltató feltöltőkártyás ügyfelei. A 48 órás időszakban nem pörög majd a számláló, és nem fogy el az adatkeretünk. A promóció keretében felhasznált adatmennyiség a Telekom applikációban és az online ügyfélszolgálaton nem kerül megjelenítésre.

A szolgáltatás azok számára elérhető, akik még május 24. 12:00 óra előtt aktiválták a Domino SIM kártyájukat. Más követelmény szerencsére nincs, így lényegtelen, hogy jelenleg van-e még egyenleg az adott feltöltőkártyán.

Amennyiben a Domino kártyás ügyfél a promóció előtt mobilinternet csomagot vásárolt, úgy a promóció idején a korlátlan adatcsomagból forgalmaz, és csak a kedvezményes időszak letelte után fogyasztja a megvásárolt mobilinternet díjcsomag egyenlegét.

Érdemes még megfogadni a Telekom oldalán található tanácsot is:

“Mielőtt a május 26-27 közötti időszakban a korlátlan, díjmentes belföldi adatforgalmat használod, kérjük, kapcsold ki, majd be mobilkészülékedet, hogy ne az aktív mobilinternet szolgáltatásod egyenlege fogyjon.”

Forrás: Telekom

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid