Kospet Probe vízálló okosóra 15 napos üzemidővel megfizethető áron

0

Ha egy nagyon olcsó, jól kinéző, és akár úszásra is alkalmas okosórát keresel, ami két hetet is kibír egy töltéssel, akkor érdemes megnézned a frissített Kospet Probe-ot, amely most tavaszi akcióban igen kedvező áron rendelhető.

A Kospet Probe külseje elég megkapóra sikerült, ugyanis egy meglehetősen vékony, karbon mintás házat kapott az okosóra, a keret pedig cink-magnézium ötvözetből készült. Az 1,3 colos kijelző teljesen kerek, a szíj pedig cserélhető, és a készülék az IP68-as tanúsítványnak megfelelően áll ellen az elemeknek. Ez azt jelenti, hogy por- és vízálló, akár úszásra is alkalmas.

Az óra az alap dolgokat tudja, kijelzi az üzeneteket és a hívásokat, számolja a lépéseket, figyeli az alvást, méri a pulzust, és van benne 8 különféle sportmód is többek között.

A Kospet Probe Android és iOS kompatibilis, ráadásul számos óralap közül választhatunk, sőt, ezeket testre is lehet szabni.

Az okosórában egy kifejezetten alacsony fogyasztású Nordic chip dolgozik, amelynek köszönhetően normál használattal akár 15 napos üzemidő is elérhető, a készenléti idő pedig 60 nap.

A Kospet Probe most 32,99 dolláros áron rendelhető elő a Banggood oldalán, ami durván 10.900 Ft, a limitált BGHUPROBE kuponnal pedig most 2 dollár extra kedvezmény jár (csak 30-szor használható fel).

A szállítás mindenképpen vámmentes lesz az alacsony ár miatt, nyugodtan választhatod az olcsóbb megoldást.

Forrás: KínaiGuru

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid