A középkategóriában is notch-csal újít a Xiaomi

0

Azt már biztosra lehet tudni, hogy a hamarosan érkező Xiaomi Mi 8 egy iPhone X-szerű bevágott kijelzőt kap, azonban nem csak a csúcskategóriában készül bevezetni ezt a megosztó újítást a kínai gyártó.

A TENAA hivatalánál járt a Xiaomi egyik új középkategóriás telefonja, és a tanúsítványi eljárás következtében nem csak a specifikációk egy része kerüt napvilágra, hanem néhány fotó is a készülékről.

Az itt látható mobil pontos neve még nem ismert, de minden bizonnyal egy Redmi 6 szériás modellről van szó (Redmi 6 Pro/Plus esetleg). A jó hír az, hogy valószínűleg nem lesz a sorozat összes tagján szenzorsziget, de biztosat egyelőre nem tudunk.

A mobil 5.84 colos, 19:9-es Full HD+ kijelzővel, valamilyen 8 magos középkategóriás processzorral, Android 8.1-re épülő MIUI 10 rendszerrel és 4000 mAh-s akkumulátorral érkezhet. Memória tekintetében számos opció felbukkanhat: 2, 3 vagy 4 GB RAM-mal és 16, 32 vagy 64 GB tárhellyel szerelt variánsok lehetnek.

Ez egy korai prototípus lehet, a fenti képek frissebbek.

Az új Redmi modellek talán már május 31-én bemutatkoznak a Mi 8-cal és a Mi Band 3-mal együtt, de ez még egyáltalán nem biztos.

Forrás: TENAA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid