Visszahozhatja a klasszikus formát a Motorola Razr hajlítható mobil

0

A Motorola egy új Razr szériás okostelefonon dolgozik, ami kissé újraértelmezné, egyben megőrizné a klasszikus formatervet egy hajlítható megjelenítő segítségével. Az eddig bemutatott hajlítható okostelefonok szinte kivétel nélkül felsőkategóriás hardverrel rendelkeznek, ám a Motorola a legfrissebb értesülések alapján egy teljesen más utat fog választani a saját alternatívájával.

Egy nemrégiben napvilágot látott jelentés szerint a Motorola Razr 2019 burkolata alatt Qualcomm Snapdragon 710 lapkakészlet fog dolgozni kiszereléstől függően 4 vagy 6 GB RAM, valamint 64 vagy 128 GB belső tárhely mellett. Ez a chipset a középkategória felsőbb szegmenseiben tör magának utat, és bár nem mondhatnánk, hogy nincs benne kakaó, mégsem ez a legerősebb alternatíva a piacon. A többi gyártó eddig a lehető legfejlettebb lapkát tette saját megoldásába, így a Motorola választása kissé szokatlannak mondható.

A készülék belsejében lévő akkumulátor kapacitása sem mondható túlzottan kecsegtetőnek, hiszen mindössze 2730 mAh-s telepről van szó. Az elsődleges, és egyben hajlítható képernyő 6,2 colos lesz 2142×876 pixeles felbontással, míg a külső kijelzőn 600×800 képpont sorakozik, egyelőre ismeretlen képátlón. A készüléket többféle színben is meg lehet majd vásárolni, lesz fekete, fehér és arany változat. A mobil jelenleg a Voyager kódnéven fut a fejlesztés ideje alatt, és a korábbi pletykák alapján körülbelül 1500 dollárba fog kerülni, tehát jóval olcsóbb lesz mint Samsung Galaxy Fold vagy a Huawei Mate X. Ugyanakkor a hardveres komponensek sem lesznek annyira erősek.

Úgy tűnik, a hátlapon ujjlenyomat-olvasó és egy kamera is helyet foglal, és a gyártó átdolgozta az eredeti Razr logót is. Egyelőre nem tudni pontosan mikor debütál a készülék, de jelenleg úgy tűnik, csupán az amerikai Verizon szolgáltató kínálatában lesz kapható. Nagy kár, mert az eredeti klasszikus készülék hatalmas sikernek örvendett világszerte.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid