Nem volt még ilyen olcsó a Honor Watch Magic okosóra!

0

A Honor Watch Magic az egyik legnépszerűbb okosóra lett, hiszen rettentően kedvező áron kínál hosszú üzemidőt, vízálló prémium kivitelt, kellemes dizájnt és számost hasznos funkciót. A kütyü most ráadásul a szokásosnál is olcsóbb, már 34 ezer Ft környékén beszerezhető!

Kezdjük is mindjárt az árral, hiszen az órát bizonyára sokan ismerik már. A GearVita oldalán most alapból is akciós a kütyü, mindössze 125,99 vagy 129,99 dollárba kerül színtől függően, viszont megleptek minket egy spéci limitált kuponnal: a HWNapidroid kódot felhasználva olvasóink 115,99 dollárért kapják meg a Honor Watch Magic okosórát, ami így az EU Priority Line szállítással durván 34.000 Ft-ból jön ki (Hivatalos hazai ár: 58.000 Ft).

Részletek és rendelés az alábbi linken:

Egyébként van női verzió is Honor Watch Dream néven, ezt itt találod. Az EU Priority Line szállítás pedig többnyire vámmentes, de nem 100%-ban.

A Honor Watch Magic egy prémium kivitelű okosóra gyönyörű, 1,2 colos AMOLED érintőkijelzővel, ami 390×326 pixeles felbontásával kifejezetten szép, éles képet biztosít. Az órán egyébként a Huawei saját rendszere fut, cserélhető a szíja, és vízálló az 5ATM szabvány szerint, vagyis nyugodtan használhatjuk akár úszás, strandolás közben is.

Dizájn tekintetében kétféle alap kiadás készült, az egyik egy sportosabb, a másik pedig elegánsabb, de tudásban megegyezik a két verzió. Kompatibilisek Android készülékekkel és iPhone-okkal is, és nagyjából a szokásos okosórás funkciókat kapjuk, mint az értesítések kijelzése, illetve az aktivitásmérés. Jó hír, hogy van pulzusmérő és GPS is, illetve különböző sportmódok, tehát az aktív életet élők is nagy hasznát vehetik a Watch Magic-nek. Az üzemidő a gyári adatok szerint normál használattal 7 nap, folyamatos GPS-szel pedig 10 órát bír a készülék, ami teljesen korrekt.

Link még egyszer:

 

Biztosan nincs vámolás, ha EU raktárból rendelsz, vagy ha a végösszeg 37 euró (~42 dollár) alatt van.

Számos webáruház kínál valamilyen vámmentes szállítási módot az EU raktárakon kívül is. Ezek a legtöbbször jól működnek, az esetek 95-99%-ában valóban nem lesz vámolás, de előfordulnak ritka kivételek, amikor mégis fennakadnak a vámon. Ilyenkor a plusz költségek alapvetően a vásárlót terhelik, de írni kell az adott webáruháznak, általában ki lehet alkudni legalább egy részleges kompenzációt.

Ismertebb vámmetes szállítási módok (ezek nem EU raktárak):

Gearbest:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • Europe Registered – új! (120 dollár alati termékeknél elérhető, jól működik)
 • Netherlands Registered(PDM) – új! (jól működik, közel 100%-os megbízhatóság)
 • EU Railway Priority Line (nagyobb méretű termékekhez, lassú de megbízható)
 • EU Express (régebbi jól működött, az utóbbi időben már nem annyira biztos, de a legtöbbször nincs vele gond)

A terméklapon nem látszik az összes opció, a rendelési oldalon válassz végleges szállítási módot. A legtöbb terméknél a fentiek közül egy, vagy esetleg kettő érhető el, nem az összes.

Banggood:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • European Direct Mail (helyette már EU Priority Line szokott lenni)
 • European Railway Direct Mail (nagyobb méretű termékekhez, lassú de jól működik)

GearVita

 • EU Priority Line (a legtöbbször működik, de nem 100%-os)

Tomtop:

 • Duty Free Shipping (sajnos nem mindig működik, számolni kell a vámolással, de az alap szállítási módoknál jobb)

Geekbuying:

 • EU Priority Line (jól működik, nem szokott vele probléma lenni)

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid