Honor Watch Dream és Magic – okosóra nőknek és férfiaknak

0

Viszonylag kevés olyan okosóra van, amit kifejezetten nőknek szántak, ám a Honor Watch Dream pont ilyen. Egy mutatós, jó üzemidejű, minőségi kütyüről van szó, amit ráadásul már egész korrekt áron meg lehet vásárolni. A Honor Watch Magic pedig egy nagyon hasonló típus, de ez inkább a férfiakat célozza meg. Ezekről lesz most szó.

Honor Watch Dream Ceramic Version okosóra fém és kerámia felhasználásával készült, és meglehetősen vékony is lett, a szíja ráadásul cserélhető. A ház az 5ATM szabvány szerint vízálló, a megjelenítésért egy gyönyörű, 1,2 colos, 390×390 pixeles AMOLED kijelző felel, és átlagos használattal egy hetet is elmegy az óra egy töltéssel.

Funkciókból nincs hiány, hiszen az okosóra kompatibilis Android és iOS készülékekkel is, így kijelzi például az értesítéseket, de van benne saját GPS-vevő és NFC chip is. Természetesen kapunk mindenféle sportolással kapcsolatos lehetőséget, pulzusmérőt, illetve folyamatos aktivitásmérést is.

A Honor Watch Dream Ceramic Version egy limitált prémium kiadás, emiatt kell egy kis felárat fizetni, ám a GVHWwomanC kuponkóddal 279,99 dollár helyett mindössze 174,99 dolláros áron lehet lecsapni rá korlátozott ideig. Így az EU Priority line szállítással nagyjából 51.500 Ft-ból jön ki az okosóra ezen a linken.

Honor Watch Magic pedig tudásra szinte teljesen megegyezik, erről már többször is írtunk. Itt is egy gyönyörű AMOLED kijelzőt kapunk, van GPS, 5ATM vízállóság, ám férfiasabb a választék. Az óra 142,99 dolláros akciós ára már alapból is kedvező, a GVHuweiYR limitált kuponnal azonban további kedvezményt kapsz a fekete verzióból, így a vámmentes EU Priority Line szállítással kb. 38.000 Ft-ból kijön. (Hazai hivatalos ár: 58.000 Ft-tól.) További részletek és rendelés ezen a linken.

Frissítés: újabb kuponok a Honor Watch Magic-hez:

 • GVHonorQ (127,99 dollár a fekete színű)
 • HNCeramic (174,99 dollár a kék kerámia változat)

Biztosan nincs vámolás, ha EU raktárból rendelsz, vagy ha a végösszeg 37 euró (~42 dollár) alatt van.

Számos webáruház kínál valamilyen vámmentes szállítási módot az EU raktárakon kívül is. Ezek a legtöbbször jól működnek, az esetek 95-99%-ában valóban nem lesz vámolás, de előfordulnak ritka kivételek, amikor mégis fennakadnak a vámon. Ilyenkor a plusz költségek alapvetően a vásárlót terhelik, de írni kell az adott webáruháznak, általában ki lehet alkudni legalább egy részleges kompenzációt.

Ismertebb vámmetes szállítási módok (ezek nem EU raktárak):

Gearbest:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • Europe Registered – új! (120 dollár alati termékeknél elérhető, jól működik)
 • Netherlands Registered(PDM) – új! (jól működik, közel 100%-os megbízhatóság)
 • EU Railway Priority Line (nagyobb méretű termékekhez, lassú de megbízható)
 • EU Express (régebbi jól működött, az utóbbi időben már nem annyira biztos, de a legtöbbször nincs vele gond)

A terméklapon nem látszik az összes opció, a rendelési oldalon válassz végleges szállítási módot. A legtöbb terméknél a fentiek közül egy, vagy esetleg kettő érhető el, nem az összes.

Banggood:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • European Direct Mail (helyette már EU Priority Line szokott lenni)
 • European Railway Direct Mail (nagyobb méretű termékekhez, lassú de jól működik)

GearVita

 • EU Priority Line (a legtöbbször működik, de nem 100%-os)

Tomtop:

 • Duty Free Shipping (sajnos nem mindig működik, számolni kell a vámolással, de az alap szállítási módoknál jobb)

Geekbuying:

 • EU Priority Line (jól működik, nem szokott vele probléma lenni)

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid