Egy forgalmazó szinte a teljes OnePlus 7 specifikációt kiszivárogtatta – képpel

0

Nem éppen holnap lesz a OnePlus 7 bemutatója, de az biztos, hogy velünk együtt nagyon sokan várják az ázsiai vállalat következő nagy dobását. Ha ilyen szinten fog őrölni a pletykamalom, mint ahogyan most, nem marad túl sok meglepetés a debütálás napjára, mert kb. mindent tudni fogunk az ár/érték gyilkos zászlóshajóról. Kaptunk kiszivárgott rendereket, aztán később egy fotót is, most pedig egy kereskedelmi weboldal tette idő előtt elérhetővé a készülék jellemzőit.

A OnePlus a GizTop nevű oldalon tűnt fel a specifikációkkal, és persze egy képpel egyetemben. A képen csak az előlapot látni, a szenzorszigettől teljesen mentes képernyővel. Ez egybecseng a korábban napvilágot látott információkkal, de azért akad némi eltérés is a gombok elhelyezkedését illetően. Forrásaink szerint a korábban látott renderek megbízhatóbbak lehetnek, mivel @OnLeaks már többször bizonyította autentikusságát.

A kereskedő a specifikációkat is közzétette, ezek közül akadnak már olyanok, amiket eddig is tudtunk, de talán nem lesz teljesen haszontalan újra átvenni őket. A OnePlus 7 erejét egy Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet kölcsönzi majd, ami mellé akár 12 GB RAM is kerülhet. Az operációs rendszer természetesen Oxygen OS lesz, melynek alapjait az Android ökoszisztéma szolgáltatja majd.

A megjelenítő képátlója 6,5 col, és a gyártás során Super AMOLED panelt fognak felhasználni. A hátlapra tripla kamerás képrögzítő konstrukciót szerelnek, amelynek érzékelői 48, 20, valamint 5 megapixelesek lesznek. Önarcképek készítésére a mechanikusan előcsalogatható előlapi kamera fog szolgálni, amelynek felbontása 16 megapixel.

@OnLeaks renderképe a készülékről

A legnagyobb kiszerelésben 256 GB-os háttértár lesz, az akkumulátor kapacitása pedig egységesen 4000 mAh, amit 44W-os gyorstöltéssel lehet majd táplálni. Az alap modell állítólag 569 dollárba fog kerülni, de ezt még nem érdemes biztosra venni, várjuk meg a hivatalos bemutatót.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid