Jön a HTC Desire 12 Plus is

0

Korábban már hírt adtunk a HTC Desire 12 érkezéséről, ami a tajvani vállalat középkategóriás újdonsága lesz a közeljövőben. A szóban forgó készülék egy méretesebb társat is kapni fog a Desire 12 Plus személyében, ami akárcsak kisebb társa, a cég felsőkategóriás dizájnját viszi tovább az alsóbb árszegmensekbe.

Úgy tudjuk a Plus változat 5.99 colos kijelzőt fog kapni, a panel LCD technológiát használ, és 18:9 képaránnyal bír, a felbontása viszont valóban az alsóbb szinteket idézi a maga 1440×720 képpontjával. A mobil térbeli jellemzői 158.2 x 76.5 x 8.4 mm-esek, a telefon mérlegre helyezve 155 grammot nyom.

A Desire 12 Plus elsődleges kamerája 13 megapixeles fotókat készíthet, míg az előlapon egy 8 megapixeles szenzor lesz, ami előrelépés a kisebb variánshoz. A mobil házában nem MediaTek, hanem Qualcomm Snapdragon lapka végzi a meló dandárját, egészen pontosan egy 450-es egység, amelynek nyolcmagos processzora és 14 nanométeres csíkszélessége van. A Cortex-A53 magokkal dolgozó chipset mellé 3 GB RAM kerül, valamint egy 32 GB-os belső tárhely, ebből körülbelül 23.5 GB lesz a felhasználók számára elérhető.

A jelentések szerint a telefon akkumulátora 2965 milliamperórás kapacitásssal bír, ráadásul a felhasznált lapkának köszönhetően támogatja a Quick Charge 3.0 gyorstöltési szabványt. Kár, hogy a mellékelt töltő mindössze 5V 1.5A leadására képes, ami határozottan nem gyorstöltési kategória. A Desire telefonokat valamikor tavasszal mutatja be a HTC, árakat egyelőre nem tudni, de vélhetően mérsékelt összegért juthatunk az újdonságokhoz.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid