Közösen fejlesztett anti-okostelefont a HMD és a Heineken

0

A Heineken és a Bodega egyesítette erejét, a közös munka gyümölcse pedig a Boring Phone nevű készülék lett, vagy magyarra fordítva az UncsiFon. Az eszközt a Nokia mobilokért felelős HMD gyártja, és összesen 5000 példány készül belőle. Ezek mindegyike ajándéktárgy lesz, vagyis kereskedelmi forgalomba nem kerülnek. A Boring Phone célja az, hogy a lehető legegyszerűbb legyen, internet hozzáférés, alkalmazások és miegyebek nélkül, amelyek csak elterelnék az átlagfelhasználó figyelmét.

A Boring Phone alapjául a Nokia 2660 Flip szolgál, a készülék átlátszó külső borítással és egy monokróm témával rendelkezik. A megjelenítő egy 2,8 hüvelykes QVGA panel, kívülre pedig egy 1,77 hüvelykes külső kijelző került.

A készülék hátoldalán egy 0,3 megapixeles kamera található, amelyet egy LED villanó segít kedvezőtlen fényviszonyok között. A szoftver szerepét a Mocor RTOS tölti be, ennek természetesen részét képezi a közönségkedvenc Snake játék, de a felszereltségben ott van az FM rádió és a fülhallgató kimenet is.

A Boring Phone támogatja a 4G kapcsolatokat, és összesen két hálózati kártyának van benne hely. A belső tárhely kőkemény 128 MB, amelyet micro SD kártyával bármikor bővíthetünk.

Az akkumulátor felhasználó által kivehető, kapacitása 1450 mAh, és nagyjából egy hét készenléti időt, illetve 6 óra beszélgetést biztosít 3G vagy 4G hálózatokon keresztül.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid