Megjelent a Kugoo B1 – Könnyű elektromos robogó 120 ezer Ft-os áron

0

A Kugoo eddig leginkább az elektromos rollereiről volt ismert, most viszont piacra dobtak egy elektromos robogót is. A Kugoo B1 könnyen hordozható kivitellel, korrekt jellemzőkkel és kifejezetten barátságos árcédulával bír, ráadásul európai raktárból lehet rá lecsapni, így pár nap alatt megérkezik.

A készülék belsejében egy 250 wattos elektromotor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően elérhető az akár 25 km/óra végsebesség is, tehát a járgány ideális társa lehet a nagyvároson belül közlekedőknek, illetve az ingázóknak egyaránt.

A Kugoo B1-en az dombok sem fognak ki, simán felmegy akár 15 fokos emelkedőn is.

A robogó összehajtható és egyben strapabíró alumínium ötvözetből készült, váza hosszútávon is képes elviselni az akár 120 kg-os terhelést, így a testesebb felhasználók számára is remek választás lehet a Kugoo B1. Maga a jármű tömege viszont mindössze 15,7 kg, így meglehetősen könnyen szállítható akár kézben is.

A készülék 12 colos felfújható kerekeken gördül, a beépített akkumulátor pedig egyetlen feltöltéssel akár 20-23 km-es utakat is lehetővé tesz, ráadásul a teljes töltöttség visszanyeréséhez 3-4 óra is elég.

A biztonságos közlekedés sem lehet kérdés, éppen ezért ellátták a készüléket többek között első és hátsó világítással, de említést érdemel a tárcsafék is, ami meglehetősen rövid fékutat biztosít. Akkor sem kell nélkülözni a gépet, ha odakint kicsit szomorú az idő, mivel a szerkezet az IP54 minősítésnek megfelelően áll ellen az esőnek és a pornak.

Összességében véve bátran tudjuk ajánlani ezt az elektromos járgányt mindenkinek, aki szeretné a jövőben elkerülni a tömegközlekedés zsúfoltságát, kímélni akarja a környezetet, és szeretne a nagyvároson belül vagy két egymáshoz közel elhelyezkedő település között utazni, de ezért nem szívesen indítana be egy autót.

A Kugoo B1 most mindössze 367,99 dolláros áron rendelhető a Geekbuying európai raktárából, amennyiben felhasználjátok a GKB448S kupont. A fenti összeg magyar valutára átszámolva nagyjából 119.900 forintot jelent, a szállítás pedig most ingyenes. További információk és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid