Különleges kiadás érkezik a Samsung Galaxy S9-ből

0

A Samsung és a Vodafone közös projektjeként érkezik egy limitált kiadású telefon, amihez egy speciális NFC-s tok jár, ami felhelyezés után teljesen átszabja a készülék megjelenését. 

Természetesen láttunk már hasonló limitált mobilokat, hiszen időről-időre összeállnak a gyártók különböző brandekkel, hogy megalkossák a speciális változatokat. Ám itt másról van szó, mivel egy különleges tok szabja testre a mobilt.

Jelen esetben a Red Bull Ring nevével fémjelzett kiegészítőről van szó, melynek hozományaként az egyedi tok megváltoztatja a szoftver külsejét, és mozgó háttereket, egyedi csengőhangokat és always-on kijelző képeket is kapunk többek között.

Itt még nem ér véget az extrák száma, mivel a tulajdonosoknak hozzáférést kapnak a Forma 1-es versenyekkel kapcsolatos tartalmakhoz is. Ez utóbbit a Holland Ziggo sportcsatorna biztosítja, ezért is kérdéses egyelőre, hogy máshol megjelenik-e majd a limitált verzió.

A megoldás érdekessége, hogy a tok NFC-n keresztül kommunikál a mobilunkal, és amint felraktuk azt, rögtön az átalakult kezelőfelület fogad majd minket. Ilyet eddig még nem láttunk, de nagyon érdekes ötlet.

Forrás: Androidauthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid