Már készül az LG V40

0

Az LG V szériája az idén már gazdagodott egy modellel, ha emlékeztek, ez volt a V30S ThinQ készülék, amiről mi is írtunk. Ám ezzel úgy látszik nem ért véget a készülékcsalád bővítése idén, a gyártónak még van egy telefon a tarsolyában. 

A hírek forrása Evan Blass, a neves szivárogtató, akinek orákulumi látomásait a tech világ dolgaival kapcsolatban szinte mindig komolyan vehetjük, és akár mérget is rá. @evleaks úgy tudja, az LG V40 már készülőben van, és jelenleg a Storm kódnevet viseli, legalábbis a fejlesztés ideje alatt. A mobil egy valódi utóda lehet a tavaly bemutatott V30-nak, ami ugye nem mondható el az idei évben leleplezett V30S ThinkQ-ról az inkább csak afféle ráncfelvarrás volt.

Egyelőre jelen pillanatban az említett kódnéven, és a tényen kívül, mely szerint az okostelefon már úton van, sajnos semmit nem tudni a V40-ről. Amit viszont igen az, hogy mielőtt megérkezne, az LG meglep minket egy szintén felsőkategóriás modellel, mégpedig a G7 ThinQ-val. A G széria ezen vadonatúj tagját valamikor május elején leplezhetik le, és nem sokra rá már kereskedelmi forgalomba is fog kerülni ha minden igaz. A legújabb kiszivárgott fotók szerint a mobilnak pont olyan szenzorszigete lesz, mint amilyet az Apple iPhone X-ben láthattunk először, de sajnos nem utoljára, mert számos androidos gyártó átvette ezt a megoldást. Ebből kiindulva talán az is megeshet, hogy a V40 esetében is hasonló módon helyezik el az előlapon kötelező érzékelőket és kamerákat. Na persze erre még nem szabad mérget venni, és valószínűleg sokan örülnének ha mégsem így volna a végén.

Ha a realitások talaján maradunk, az LG V40 nemigen kerül bemutatásra augusztusnál, szeptembernél hamarabb. Addig pedig nincs más dolgunk, mint követni az Evan-höz hasonló szemfüles tech szivárogtatók munkáját, hogy képben legyünk a telefon fejlesztésének fontosabb mérföldköveivel.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid