Már rendelhető a Xiaomi Mi TV hangszóró – BT Soundbar kedvező áron

0

Szerencsére a mai TV-k egyre vékonyabbak, ám ennek hozománya, hogy a kevés hely miatt borzalmasan szólnak, és pont erre kínál megoldást a Xiaomi hangfala.

Ez a Xiaomi Mi TV Bluetooth hangfal igazából egy Soundbar, ami már a kialakításán is látszik, 83 cm széles (7.2 cm mély és 8.7 cm magas). Nem egy hordozható darab, mivel nem rendelkezik beépített akkumulátorral, így helyhez leszünk kötve vele, de ez nem is az a strandon kipakolós darab.

Cserébe viszont komolyabb hangzást kapunk, amire garancia a 8 db hangszóró is, amelyek segítségével egyébként 50Hz és 25Khz közötti hangokat tud megszólaltatni (Ezekből 4 aktív, 4 pedig passzívként működik a mélyhangok rásegítésére). Természetesen a mélyláda hiányában nem rezgeti meg alattunk a kanapét, de azért kapunk testes mélyeket így is.

Két módon tudjuk elhelyezni, méghozzá a falom, vagy simán egy asztalra letéve. Rendelkezik a szokásos digitális bemenetekkel is, mint az SPDIF, Coaxális, de van AUX és vonalbement is. Ahogy már említettük, nem hagyták le a Bluetooth-t sem, így telefonunkról is tudunk zenét hallgatni, illetve a TV-n keresztül hatalmas pluszt tud hozzátenni a filmélményhez.

A Xiaomi BT-s Soundbarja jelenleg 139.99 dollárba kerül (35.500 Ft), a 11 dolláros EU Express szállítással pedig garantáltan nem lesz vámolás és extra fizetnivaló. Ez nem egy túlzottan olcsó eszközt, de aki szereti a zenéket és filmeket jó minőségbe élvezni, és nem akar komplett rendszerre költeni, az itthon hasonlót csak jóval drágábban tudná beszerezni. Részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Gearbest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid