Különleges újítással érkezik a Meizu Pro 7

0

A kínai Meizu ebben a hónapban fogja leleplezni legújabb csúcsmobilját, a Pro 7 készüléket – ezt a már korábban látott ütemtervekből tudjuk. A mobilról már terjeng néhány nagyon érdekes pletyka, illetve értesülés, és a legutóbb kiszivárgott adatok szerint a készülék egy igazán különleges extrával bírhat.

Lehetett már arról hallani, hogy a telefonnak duál hátlapi kamerája lesz, de voltak szóbeszédek egy másodlagos megjelenítőről is. Egy frissen kiszivárgott fotó, amelyen a készülék hátlapja látható, megerősíteni látszik ezeket a felvetéseket, és a képnek hála az sem titok többé, miként lesz megvalósítva a másodlagos képernyő.

A kiszivárgott fotó, valamint a hozzácsatolt render egyértelműsíti, hogy a Meizu Pro 7 másik kijelzője a hátoldalon lesz megtalálható. A képernyő a duál kamerával fog osztozni a hátlapon, és az elsődleges feladata az értesítések megjelenítése lesz.

A Meizu Pro 7-ről még azt beszélik, hogy 5.2 colos nyomásérzékeny elsődleges kijelzőt kap (3D Touch), illetve hogy 6 GB RAM-mal érkezik.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid