“Lájt” verziót kap a HTC U11+

0

Több hónappal ezelőtt voltak olyan pletykák, amelyek értelmében a HTC még az év végéig kiad három okostelefont. Azóta láthattuk az U11 Life és U11+ készülékeket, és most eljött az ideje, hogy megérkezzen az utolsó modell, ami az Ocean Harmony kódnéven fut. A telefont a CCC hivatala nemrégiben listázta, ami azt jelenti, hogy a leleplezése már nem várat sokat magára.

A közzétett specifikációk a következőket tartalmazzák: Qualcomm Snapdragon 652 lapkakészlet, 4 GB RAM, 64 GB belső tárhely. A HTC 2Q4R400 modellszámot viselő masina várhatóan 5.99 colos “keret nélküli” kijelzőt fog kapni, akárcsak az U11+. Nagyon úgy néz ki, hogy ez afféle “lájt” verziója lesz az imént említett egyébként felsőkategóriás okostelefonnak.

A kínai források szerint a készülék egy másik verziót is kapni fog, mégpedig egy olyat, amiben Snapdragon 660 chipset fog dolgozni, de ehhez mérten egy kicsit többe is kerülhet. A cikkünkben szereplő Snapdragon 652 processzorral ellátott kiszerelés a szóbeszéd szerint 400 dollárnak megfelelő jüanért lesz kapható, míg az erősebb felszereltségű mobil a durvább lapkával 540 dollárnyi helyi valutával fogja megrövidíteni a vásárlókat.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid